Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bogdan23

Nou venit
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogdan23

  1. Multumesc, revin mâine cu informații, la celelalte am reușit sa le fac cum mi-ati spus, oricum, e foarte complicat, placa e mica. Migaleala multă dar iese treaba într-un final! Mulțumesc încă odată de ajutor!!
  2. Va salut, cu ajutorul vostru am reușit sa fac 3 instalații sa meargă continuu, fără a mai avea acel joc! Dar la 2 instalații cutiuta difera, (placa de baza) atasez poza, menționez ca am încercat sa lipesc cei 2 tranzistori cu o liță dar, nu are efect, druncitoneaza tot cu acele jocuri! Va mulțumesc https://linksharing.samsungcloud.com/7MccPMnm7Ee1 Aceasta este instalația cu pricina, la celelalte aveam 7 puncte, dar la asta doar 5!
  3. https://linksharing.samsungcloud.com/rr0VV8KL5gIG
  4. https://linksharing.samsungcloud.com/dxMl5zUPqtX8 Salutare oameni buni, vreau sa ma ajutați dacă aveți binevointa cu o problema! Am mai multe instalații ( 5) mai exact legate în serie, fiecare cu cutiuța ei, cu acel buton pentru 8 moduri de joc al luminilor și as dori sa le fac pe toate sa stea aprinse!! Am încercat sa le setez, dar după ce le scot din priza se resetează, și fiecare instalatie face cum vrea! Atasez o poza cu cutia instalației!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări