Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rulian

Membri
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Rulian

 • Rank
  Nou venit

Profile Fields

 • Location
  Pitesti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, stie cineva o sursa reala de manuale service Air Liquide, gama SAF FRO, am mai multe aparate defecte, dar scheme nu gasesc pe net., PRESTO TIG 165 AC/DC, LUFTARC 2200,PRESTOTIG 310,SAXOTIG 160. Am cautat si degeaba. Multumesc.
 2. Dioda de putere pentru aparatele de sudura Esab Scomes MCF 600.04 Pret 250 lei
 3. Va salut, Cu ce pot inlocui urmatorul tranzistor Darlington, daca exista un echivalent sau cu doi diferiti in configuratie Darlington. Tranzistorul este BC 373. Exista pe net datasheet. Multumesc
 4. Sa înțeleg ca nu ai finalizat proiectul, sa știi sigur ca merge
 5. Salut, nu ai mai scris nimic, ai reusit sa gasesti rezolvare?
 6. Va salut. Caut pe cineva disponibil sa ma ajute, contracost in externalizarea componentelor acestui modul IGBT, ce se afla pe placa de putere 15AP1 a invertoarelor de sudura ESAB. Atasez foto.
 7. Bună idee, dar nu știu sa.l folosesc. În schimb am o tensiune pulsatorie be igbt.uri, aproape de 0 spre 32 V, care cred ca vine de la traful de puls și de la diode le zenner. La măsurători componentele sunt ok.
 8. Va salut, mi.am bagat si eu nasul intr.un 145, Am schimbat urmatoarele: diodele transil, D40,42, diodele D14,D31, BYS-urile, D19,D23,D26,D27, IGBT-urile. Nu am tensiune intre XF+ si XF-. Merge cred ca doar jumate din etajul final, cel cu Q5. Am o tensiune mare de 315v intre BQ8 si DC+ SI 0v BQ8 si DC-. Sunt incepator, invat sa le fac, Apreciez orice sfat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines