Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LVP

Nou venit
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de LVP

  1. Acum 9 ore, cornel1962 a spus:

    Se pare ca v-ati facut cont aici foarte recent si de aceia va intreb , ... aveti vre-o legatura cu aceasta meserie ? ... adică stiti despre ce vorbeste colegul in postul de mai sus ???

    Nu am treabă cu această meserie, din păcate. De aceea am programat din nou o vizită a unui service pe luni și o să îi pun să îmi verifice toate cele menționate mai sus și sper sa dam de problema.

  2. Acum 13 minute, validae a spus:

    Ar trebui verificat dacă pompa de evacuare funcţionează bine de fiecare dată, e posibil să fie încărcată cu depuneri pe ax, sau pur şi simplu aveţi obiecte căzute în incinta pompei (agrafe, monezi, seminţe, etc).Verificaţi şi asta.Pompa se poate proba simplu, scoţând mufa ce vine de la placă şi alimentând-o direct la reţea cu ajutorul unui cablu prevăzut cu doi papuci crocodil.Dacă are uneori tensinţa să nu pornească, sau are turaţie mică, fie o curăţaţi, fie o înlocuiţi..

    Am verificat deja jos la filtrul acela la pompa, aveam intr-adevar o moneda si cateva colturi din alea de plastic de la gulerul de la camasa, dar in rest nimic acolo jos. Deci sa chem din nou firma de depanare si sa dea jos pompa si sa verifice acolo si sa curete ? Multumesc!

  3. Buna ziua!

    Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire.

     

    Detin o masina Whirepool care are urmatoarele probleme: 

    1. nu stoarce rufele....programul apare ca terminat, se aude pompa ivarte, dar nu la maxim uneori....iar cand e gata  rufele sunt imbibate in apa poti sa storci leger kilogramele de apa cum mana din ele.

    2. daca dau bumbac 60 se blocheaza la clatire si se aprinde becul de service cum apare in poza urmatoare...daca dau bumbac 40 nu apare problema asta, dar are problema la stoarcere.

    Eroare exact asa nu apare in schema postata de mai sus cu erorile posibile, dar intrebarea mea este daca totusi este eroare F23?

     

    Am chemat deja de 2 ori o firma de depanat la ea....au facut test nu a iesit nimic, apare ca functioneaza perfect. Au desfacut toate furtunele si filtrele si le-au curatat si verificat daca e ceva infundat si nu au gasit nimic. Pana la urma care ar putea fi problema? nu vreau sa mai chem din nou firme de depanare si sa platesc cate 50 - 100 de lei de fiecare data sa imi spuna ca masina nu are probleme, cand ea are evident o problema. 

     

    Multumesc anticipat!

    Imaginea mai jos:

    unnamed.jpg

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări