Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor Mitsubishi CT-15MS1ETX(Y)

Metatron

Recommended Posts

Am acest televizor mitsubishi si nu ii gasesc schema pe internet. Pe sasiu scrie: pcb main:920a411.0.1.2. Pe eticheta din spate scrie   Mitsubishi CT-15MS1ETX(Y).Procesorul de comenzi este un PCA84C840/148S1 iar memoria este X24C04P cu 49 de canale+0 adica 50,iar jungla este Tda 8361.  Pe panoul din fata sunt doar 3 butoane, vol+ si - si un buton care schimba in programe sau volum functia celor doua. Am nevoie la el de o telecomanda si nu stiu care ar fi buna pt. el. Am incercat o  telecomanda universala, dar nu reusesc sa caut sau sa sterg programe cu ea (cu telecomanda universala). As mai vrea sa intreb daca la acest model se poate modifica nr. de programe memorabile pana la 99 ca la alte modele. Va multumesc celor ce ma veti ajuta si nu numai!!

Edited by Metatron
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Metatron

3

• validae

2

• Florinel TV

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

As mai vrea sa intreb daca la acest model se poate modifica nr. de programe memorabile pana la 99 ca la alte modele. Va multumesc celor ce ma veti ajuta si nu numai!!

nu se poate