Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bosch class5xx


1987
 Share

Recommended Posts

Salutare

 

 

Detin o masina de spalat bosch clasa 5xx si are o mica problema(cred), am desfacut-o ca sa-i curat pompa de evacuare pentru ca se aprindeau 2 leduri la ea si nu mai puteam s-o deschid, toate bune si frumoase, am curatat acel rotor magnetic din pompa de evacuare de reziduri(mai exact dero), desi era inchis cu o garnitura de cauciuc prin rotire tot a intrat, problema este ca atunci cand am pus-o pe picioare imi sarise arcul din partea dreapta, am reusit cu chiu si vai sa repun arcul pe bara metalica doar ca masina 'cam fuge' si face un zgomot metalic, unde as putea sa ma uit mai exact ca sa stiu de ce fuge asa, am facut un filmulet adineauri, inauntru cuva se cam misca dar vreau sa stiu ce de strans sau reglat, nu am umblat in alte parti pentru ca nu ma pricep, doar am desfacut totul ca sa curat acel rotor. As chema pe cineva sa se uite la ea dar nu vreau sa ma goleasca de bani, masina are 7-8 vechime si singura buba a ei a fost asta, calgon ii pun cam la orice spalare, doresc doar sa stiu ce s-a dereglat, sper sa se inteleaga din filmulet de ce este arcul din dreapta mai tensionat, eu asa am impresia, multumesc anticipat.

http://tinypic.com/player.php?v=23svf9y%3E&s=8#.VMDtUiyrGfs

 

ATENTIE!!! VOLUM PUTERNIC!!! FILMULETUL S-A UPLOADAT INTR-O PARTE!!!

 

Tind sa precizez ca rulmentii n-au fost schimbati, daca se pricepe cineva contracost si este din Bucuresti astept un mesaj, mersi.

Edited by 1987
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Vezi că s-ar putea să mai ai un arc sărit, verifică cu o lanternă pe toate părțile.Ori nu ai prins arcul de unde trebuia și e mai tensionat acum.Nu văd bine în filmare, dar mașinile mai au și niște amortizoare în afară de acele arcuri.Cred că trebuie să chemi un meseriaș s-o verifice cum trebuie, nu o folosi așa c-o distrugi.

Edited by validae
Link to comment
Share on other sites

Cel de sus este corect, nu.l pot pune invers pentru ca nu.mi da voie in lacas, daca nu era pus ok nu cred ca pornea masina sau imi zbura prin baie. O sa ma uit jos ca sa vad daca e sarit ceva, pe lateral nu am vazut prinderi, mersi frumos de raspuns, poate este vreo persoana care ma poate ajuta contracost.

Link to comment
Share on other sites

M-am uitat acum la ea si sub ea, nu vad nimic sarit, am pus si bolobocul pe piatra ei si este foarte ok,  raman rulmentii pana la urma daca tot fuge si scoate zgomotul asta, incerc sa gasesc pe cineva pe forum aici care sta in Bucuresti si are constatare gratuita. Din pacate nu pot scoate capacul din spate, am vazut la alte modele de bosch ca se poate da jos dar al meu este dintr-o bucata si accesul este pur si simplu doar de jos.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines