Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema alim laptop


relu01
 Share

Recommended Posts

salut baieti am o problema cu alim laptopului care sa ars de cateva ori si mam cam saturat sa tot cumpar ,ultimul ma tinut 2 saptamani asa ca mam hotarit sa iau masuri am pus mana pe o sursa de xbox care are vreo 14,5 A fata de 3,4 cat avea cel original ,problema e ca sursa de xbox are doar 12v in loc de 18v cat miar trebui mie ,acum va cer ajutorul .as putea sa modific sursa daca da ce trebuie sa fac?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posibil sa se poata, depinde mult de configuratie, de schema sursei. Totusi alimentatoarele de laptop sunt destul de fiabile, sau oricum eu cel putin n-am auzit pe prea multi sa se planga de faptul ca li se ard des aceste alimentatoare, n-ar strica o investigatie destinata sa descopere si de ce alimentatorul a tinut doar 2 saptamani, in ce regim de lucru il folosesti?

Link to comment
Share on other sites

folosesc destul de mult laptopul aproape non stop si bateria nu prea mai duce probabil ca si alim a fost prea chinezesc ,oricum miar place sa pot sal modific pe cel de xbox numai ca nu prea gasesc schema la toate cautarile cu google nu am gasit nimic pun aici modelul alim poate aveti vreo idee pe unde pot gasi schema ,,.Model HP AW175EF3

Link to comment
Share on other sites

Pare a fi o semipunte cu partea de control alimentata de la auxiliarul creeat in jurul acelui TNY. Teoretic ar trebui sa se poata prin modificarea in consecinta a buclei de reactie, va trebui identificata si partea de limitare si adaptata in consecinta, dar din cate vad in paienjenisul ala de dedesubt de SMD-uri nu cred ca are rost sa te apuci, e doar parerea mea, nu trebuie sa tii cont de ea, dar eu unul nu m-as apuca sa modific asa ceva... Vezi ce spune Dl Miticamy, ia legatura cu dumnealui, e om serios si experimentat, cu siguranta te va putea ajuta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines