Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 42LC41-ZA

dumitru_a

Recommended Posts

La acest televizor am gasit lipsa tensiune alimentare 3.4v ,daca se poate o schema a sursei de alimentare si invertor , mentionez ca nu am gasit schema modelului acesta de sursa :  lglp42slpv2ev3

Va multumesc !

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dumitru_a

4

• SASSU

2

• leoncris

1

• catalin004

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am facut mai multe masuratori si se pare ca circuitul tuburilor neon sunt intrerupte , am pus un tub de 36w pe invertor si pulseaza de cateva ori , (in prealabil am pus unul mai mic de 8w) cred ca ar trebui un tub de putere mai mare , puterea consumata de televizor fiind de 200 w

Cum se poate dezactiva protectia la OZ9925GN pentru a putea testa daca invertorul functioneaza in parametri ?Am gasit pe un site rusesc ca se poate face punind pinul 12 la masa , la alte tipuri de drivere am gasit ca se face punind un led intre pinul TIMER si masa pentru a limita tensiunea la circa 1,5 volti 

Edited by dumitru_a

dupa cum am mai citit pe forum aici :   http://www.elforum.info/topic/98919-tv-lg32lh2000-za-defect/  s-ar parea ca defectul este la multiplicatorul de tensiune tensiunea fiind de circa 310 volti in loc de 400 piesele aferente in jurul lui fiind bune cu integratul FA55011AN nu am gasit pe internet documentatie , si nici unde sa comand cunoasteti un echivalent pentru acesta , s-ar pute folosi L6562A in locul lui ?

• 3 years later...
On 1/13/2015 at 9:54 AM, SASSU said:

Poftim 

post-178190-0-19085400-1421135656_thumb.jpg

A mers jmecheria asta la acest tip de driver?sau LED in pinul 12?multumesc