Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV nei 2164TXS cautare si memorare programe


Recommended Posts

Buna ziua!Am un astfel de tv si nu reusesc sa caut automat sau daca caut manual programele le gaseste dar nu reusesc sau nu stiu sa-l memorez.Va rog un mic ajutor.Am telecomanda RC2008.

Am apasat P/C si apare sus un meniu PR CHA STD NAME

  15  S03  B/G  ----

Apoi am dat pe CHA 03 si urc cu P+ si apare urmatorul program prins dar apoi am apasat pe OK si cand revin la canal nu s-a memorat nimic.Apare doar programul memorat de cineva anterior care este cu pureci sau ma rog..

Astept ajutor .Va multumesc!

Link to comment

Va multumesc mult de tot!O sa incerc maine,are si cautare automata?Ca sub CHA este C sau S sau mai apare AUT.depinde cum selectez.

Daca fac selectia asta si dau ok atunci merge cautarea  programelor roata adica incepe sa prinda trece la urmatorul si asa mai departe dar tot nu memoreaza.

Link to comment

Da aveti dreptate .este din memorie care nu am gasit dar am pus un 24c16 si e ok doar ca la volum ramane totdeauna la un nivel de fabricant.

Adica daca urc volumul acesta creste dar la schimbarea programului acesta revine la nivelul setat de fabricant.Se poate regla acesta setare initiala de volum si cum?Va multumesc!

Link to comment

Da dar cum?Pana la urma am modificat putin din dump si am nimerit la o valoare mijlocie,Iar cand dadeam pe tasta OK acesta nu mai modifica la o valoare mai mica decat cea mijlociu.Si nici dupa ce scot din priza nu revine mai jos nivelul volumului.Si nici celelate setari de culoare contrast si luminozitate nu se modifica.

Important e ca e gasit defectul.

Va multumesc pentru ajutor!!

Link to comment
  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines