Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor.Deflexie ...


Guest GilbertCD

Recommended Posts

Guest GilbertCD

Am un monitor P72 cu tub Sony Triniton de 19".Ce pot face sa dispara o anumita problema, pe care a avut-o cam de cand l-am cumparat(second hand).In general el merge bine are culori bune nu se amesteca, un contrast laudabil dar are un pic de ceata, care este mai vizibila pe scrisul marunt.Speranta mea ar fi sa stiu care anume din semireglabil(poate) trebuie "gadilat" sa ajustez un pic deflexia pentru ca este ceva foarte greu sesizabil dar care deranjeaza in timp la ochi.Manifestarea lui ar fi ca si cand te lasa pe tine vederea si iti trebuie ochelari ceva in genul acesta, adica imaginea nu este perfect focalizata ... Ma puteti ajuta intr-un fel ??

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aceeasi problema cu "ceata" respectiva o am si eu la monitor, dar nu se rezolva din focalizare.... :( din cate am observat cu ajutorul unei imagini de test, numai liniile orizontale au "blur", cele verticale sunt f clarema poate ajuta cineva cu o idee?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines