TBone Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 As vrea sa imi spuneti pe unde pot sa gasesc si eu o "folie" cum se numeste pentru acest tip de telefon si este usor de inlocuit? Link to comment
crexy Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 ai putea sa te duci la un magazin unde are service pentru telefoane si eu mi-am schimbat folia la telefon ,tot e 800 mia luat 70 lei Link to comment
TBone Posted January 8, 2007 Author Share Posted January 8, 2007 Pai merci asta pot sa fac si eu dar vroiam sa ma scot si eu mai ieftin. Link to comment
one Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Daca o schimbi tu si strici conectorul in care se prinde sau, mai rau, strici telefonul, iesi chiar mai scump! Link to comment
TBone Posted January 8, 2007 Author Share Posted January 8, 2007 De regula am mai lucrat cu lucruri fine deci sper sa nu fie asta problema, faza e ca nu gasesc panglica. Link to comment
TBone Posted January 11, 2007 Author Share Posted January 11, 2007 NU am gasit plus ca unele panglici nu vin cu piese pe ele si trebuie sa le dezlipesti palea vechi si sa le pui pe aia noua. Link to comment
one Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Tu stii cum arata banda de E800?Nu mi-ai raspuns la a doua intrebare. Link to comment
TBone Posted January 11, 2007 Author Share Posted January 11, 2007 pe net am cautat si intrebat pe toata lumea, scuze cand am zis de piese pe panglica ma gandeam la Z500 Link to comment
Adrian Luben Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 As vrea sa imi spuneti pe unde pot sa gasesc si eu o "folie" cum se numeste pentru acest tip de telefon si este usor de inlocuit?te-ar interesa sa sa ti-o schimb cu 50 ron? (Taxele le suporti tu) Link to comment
Blind Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Cat de tare:)) Mi-e mila de saracul crexy...Uitati cat costa http://www.magazine-online.ro/componente-gsm/detalii/banda-pentru-samsung-e800/1493/0/ Uite ca se gaseste si "panglica" Link to comment
gabiz_ro Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Cat de tare:)) Mi-e mila de saracul crexy...Uitati cat costa http://www.magazine-online.ro/componente-gsm/detalii/banda-pentru-samsung-e800/1493/0/ Uite ca se gaseste si "panglica" Razi tu dar ....cand calitatea lor e cam indoielnica,din 4 sa zicem merg 2 si la alea se poate intampla sa tina vre-o saptamana si vine clientul inapoi si ii mai poti lua bani? Link to comment
Adrian Luben Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 cand am zis 50 ron m-am referit la folie originala. Nu se gasesc de cumparat originale(cel putin eu nu am gasit, si multi alti prieteni), pe asta stiu ca o avea un prieten care a recuperat-o dintr-un tel. nou (la care era dusa placa), e posibil sa nu o mai aiba, astea originale se dau repede, oricum o sa-l intreb. Link to comment
one Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Cat de tare:)) Mi-e mila de saracul crexy...Uitati cat costaCostul unei reparatii include MANOPERA, componenta, GARANTIE. Asa si o lipitura poate sa nu coste nimic, sau un condensator costa o nimica toata, dar daca nu stii pe care sa il schimbi degeaba. Aaa, si in cazul in care nu stiai, costul curierului care aduce banda este 20RON. Adauga si banii astia. Link to comment
Blind Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Stiam ca se adauga si manopera, era logic. Dar asta era cheia...economisesti banii de manopera :yawinkle: Cat de curier...ata ete. Oricum si telefonul trebuia transportat de 2 ori...(in cazul in care aveti locatii diferite) Link to comment
Recommended Posts