Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema detector de flacara

Recommended Posts

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gica70

5

• BUGHIU

3

• ventzel

1

schema functioneaza la 12V ? face detectie la flacara ? cred ca e gresit.

am impresia ca schema se refera la detectia caldurii, fumului...etc, e ceva anti-incendiu. Nu ?

Detectia flacarii, se refera la ceva de genul centrala termica, supraveghere flacara. Detectie...

schema functioneaza la 12V ? face detectie la flacara ? cred ca e gresit.

am impresia ca schema se refera la detectia caldurii, fumului...etc, e ceva anti-incendiu. Nu ?

Detectia flacarii, se refera la ceva de genul centrala termica, supraveghere flacara. Detectie...

Schema ii similara cu aia postata/incercata de tine in urma cu ceva vreme, atata numa ca are mai multi tranzistori. Asta ii posibil sa mearga mai bine ca are detectie de electrod scurtcircuitat la masa.

Da, in alt subiect, legat de acest tip de detector, nu am putut pune poze!. :92

....poze puteti pune cam peste tot pe forum....

Macar daca spuneati ceva legat de imposibilitatea de a pune poze in alt subiect;nu doar titlul topicului .....trei poze si ''schema detector flacara'',fara alte ....precizari  :84!!!

Edited by BUGHIU

"incerc sa-i inteleg pe toti! invers e asa de greu?"

Incearca si cu mine! Eu te-am inteles si-ti urez multa sanatate si un Craciun fericit!

"incerc sa-i inteleg pe toti! invers e asa de greu?"

Incearca si cu mine! Eu te-am inteles si-ti urez multa sanatate si un Craciun fericit!

Acolo scrie clar : ''INCERC''.....dar in postarea dvs nu am avut idee despre ce e vorba!!!

Sanatate si sarbatori fericite!!

apoi degeaba e la 12V..ca tot are nevoie de pamant. daca e ptr o masina...nu intra in discutie pamantu` in concluzie mai bine schema postata de ventel la 220V

Edited by Guest

Nu are nevoie de pamant dar daca doresti cu adevarat se poate gasi un ghiveci fara trebuinta...

Edited by gica70