Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

6N1P+traf interstage+6N13S - PP amp.

sandugeorge316

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adrian_pic

3

• sandugeorge316

2

• zal

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Are intrare simetrică. Cu o sursă de semnal normală, una din intrări trebuie legată la masă cred, se poate pune un comutator de calitate. Poate sînt uşor de modificat legăturile din primar ptr a funcţiona ''clasic''. S-ar putea lega şi un volum la intrare.

La P2 aş pune rez între cursor şi capete ptr a preveni întreruperile accidentale.

Edited by zal

sandugeorge tu ai deja procurate trafurile alea de iesire? (ca daca deja le ai si vrei musai sa lucrezi cu 6N13S ... se schimba treaba = cum vrea clientul asa va fi!!!)

Nu am decat tuburile .Restul se fabrica in casa. De aceea am supus discutiei proiectul Am mai mare incredere in userii de pe aceasta sectiune decat in internet.Nu vreau sa construiesc la intamplare si apoi sa constat ca se putea mai bine. .Intr-adevar si mie mi-a sarit in ochi acel Raa , mai alesca pe elforum la o configuratie PP cu 6N13S se propunea o valoare de 1,2Kohmi la aceeasi valoare sau apropiata a tensiunii anodice, daca mi-aduc aminte.

Guest gabriele

Cu cit Raa e mai mare cu atit mai mult ampul va lucra in clasaA dar putere mai mica in cazul de fata cu Raa=5k apreciez cca 6w pe sarcina buna parte in clasaA ,in schimb cu Raa=2,4k avem ce putin 16w din care doar primi 2-3w in A restul in AB. Sa inteleg ca e vorba de o singura finala, dubla trioda..!!!

Edited by gabriele

El a obtinut 5,6W (toti in clasa A - un calcul rapid). Deja la 5,6W incepe limitarea. Stiind  Raa-ul si bias-ul folosit in acea schema eu zic ca se poate obtine mai multa putere in clasa A. 

Legat de Raa si de cati W se poate avea in clasa A, o simulare ar face rapid lumina. S-ar putea sa fie deja in topicul de simulari al lui lazaroiu (sincer , din lene nu am dat un search) sau daca nu il poti ruga pe lazaroiu si iti face simularea. 

Edited by adrian_pic