Mihainic93 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Buna seara ! .Tatal meu detine un utilaj de lipit tamplarie PVC . In urma cu putin timp utilajul a suferit o defectiune si nu mai depaseste temperatura de 200 grade Celsius (240 grade C fiind temepratura ideala). Am dedus ca termocupla ar fi defecta .Acea termocupla poate fi inlocuita cu o termocupla oarecare ce masoara temperaturi in intervalul [0;300 grade C ( sau mai mult)] sau trebuie una identica? Astept sfaturile dumneavoastra! Va multumesc ! Link to comment
iliev508 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 un termostat de la fieru de calcat..ca exemplu! Link to comment
mitis Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Termocuplu poate fi de mai multe feluri. Cel mai folosit este fe-constantan. Il depistezi cu un magnet ,unul din fire e atras de magnet. Link to comment
Mihainic93 Posted April 6, 2015 Author Share Posted April 6, 2015 Va multumesc! inca nu am rezolvat problema , dar nu cred ca este de la termocuplu . rezistenta plitei cred ca nu mai este ok . nu este capabila sa o incalzeasca . Link to comment
Recommended Posts