aeromania Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Salutari. Asta vara televizorul a fost supus unui tratament cu tensiune inalta.Acum ca am ceva timp as dori sa vad daca pot sa il resuscitez. Am cautat un model de sasiu asa cum spunea TAVI in alt topic dar nu am gasit nimic de genul asta. Singura eticheta de hartie era lipita in apropierea sursei si contine urmatoarele: GT 148960428. Sursa este cu C5287, memoria este 24C02P, SAA5254P/H,CTV322S. Daca aveti idee de o schema ar fi super. Multumesc. :prayer: Link to comment
Tavi Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 este un grundig pirat , nu am schema , nu se gaseste telecomanda .... tavi Reclamagiu propriu : http://www.microprocesoare.ro - noul magazin va fi lansat luni - peste 1Gb scheme free download Link to comment
aeromania Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 este un grundig pirat , nu am schema , nu se gaseste telecomanda ....Trebuie sa ii fac cunostinta cu cosul de gunoi sa inteleg... :toimonster: . Link to comment
aeromania Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 daca nu reusesti sa faci o sursa tranzistorizata?!!!......cheama tata un meserias :smt045 .Multumesc mult pentru ajutor... si pentru intentia ta buna..., problema nu este sursa, asta deja functioneaza! :smt007 . Un "meserias " stie ca nu numai sursa cade la un televizor trasnit.In cazurile fericite pentru meseriasi se defecteaza doar sursa. :yawinkle: . Link to comment
lulu07 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 pai din lipsa de informatii, ce raspunsuri te astepti sa primesti?ce-i cu experienta nu folosesc schema pt. acest sasiu :yawinkle: . Link to comment
aeromania Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 pai din lipsa de informatii, ce raspunsuri te astepti sa primesti?ce-i cu experienta nu folosesc schema pt. acest sasiu :yawinkle: .Nu are rost sa intram in polemici, ocupam spatiu inutil. Oricum cei care nu sunt experimentati reprezinta un procent semnificativ din cei care posteaza aici.Daca toti am fi experimentati cei meseriasi nu ar mai avea ce lucra. :yawinkle: . Link to comment
lulu07 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 comentariu sters de Tavi tare faza :smt003 .-in lipsa de informatii ce-ai vrea sa le oferim???....crezi ca ar trebui sa ne apucam de ghicit sau sa-i oferim un manual service pt. defectele produse de trasnete? :smt044 Link to comment
Tavi Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 nu ma fa pe desteptul cu oricine cere ajutor aicite crezi mare depanator ?nu ai demonstrat absolut nimic pe acest forum si din punctul meu de vedere esti un depanator foarte slabnu faci decat sa critici pe toti care nu se pricep pentru ca asa te crezi tu tareai din partea mea un avertismentsa nu crezi ca glumesc, nu are nimeni nevoie pe acest forum de cineva care sa se dea mare cu orice ocazie in loc sa ajute Link to comment
lulu07 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 1-nu fac pe desteptul .....:smt003 2-nici cand imi va apune soarele nu le voi cunoaste pe toate.. 3-totalizeaza "multumesc lulu".. 4-nu sunt off topic, cer amanunte, multi sunt glumeti. asa ca .........??? 5-facand o comparatie, chiar daca ma cred mai destept eu nu jignesc pe altii. Link to comment
aeromania Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Se pare ca am deschis cutia Pandorei ... Tavi multumesc pentru ajutor, la fel si tie Lulu07.Cred ca se poate inchie acest topic. Link to comment
kostel Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Daca vrei sa il arunci atunci spune-mi si vin sa il iau de la tine asa traznit.Cat are diagonala?Si poate il reciclez?Carca plastic sau lemn?Astept raspuns repede Link to comment
Yo4You Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Aeromania vezi ca i-a murit sursa repar-o , daca nu vezi ca face kostel una turcesca si numai ai tv :rock: Link to comment
aeromania Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 :smt082 ha ha ha , multumesc tuturor. Link to comment
Tavi Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 daca tubul este bun si arata bine ca aspect , ii poti schimba sasiul sau il pastrezi pentru cand ai nevoie de tub Link to comment
Recommended Posts