Guest Georgian Dragos Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Hello la toata lumea, Am cautat pe forum dar nu sunt sigur daca am gasit ceva care sa ma ajute extrem, poate nu am cautat cat trebuie. As dorii sa fac o sursa de pc sa scoata curent constant, imi trebuie pentru o instalatie led acvariu. Ce ar trebuii sa fac ? ca sa pot sa controlez mai multe culori? pot pune un potentiometru oarecare pe fiecare culoare? Ce vreau eu defapt? sa cumpar mai multe benzi cu leduri diferite culori si sa ma joc eu cu intensitatea(rosu mai puternic, albastru mai slab etc.) Link to comment
Marian Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 http://www.elforum.info/topic/22807-din-atx-in-sursa-reglabila-modificare-sursa-atx/ Parcurge acel topic, ar putea sa te ajute, eventual poti incerca si tu cu o sursa cu TL494 sa testezi cu modificarile italianului... Link to comment
Guest Georgian Dragos Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 (edited) Am citit, dar tot ce se face acolo este cu o singura iesire reglabila right? pe mine m-ar interesa, pe toate mufele(iesiri) din ea ( hdd, dvd, cpu etc.) sa am un rand de leduri pe care sa il pot controla cu un potentiometru. Daca sunt 5 mufe sa am 5 randuri de leduri si controlate independent si sa scoata curent constant. Pot face asa ceva? m-am facut inteles? Mersi Edited December 11, 2014 by Georgian Dragos Link to comment
Guest Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Scoti controlul sursei, lasi o singura iesire de tensiune nestabilizata (cam 10V pe calea de 5V sau 22V pe calea de 12V la cele semipunte) Si apoi faci 5 generatoare de curent independente (sau 2, sau 3, sau 9...). Pt. generatoare de curent exista subiecte la LED-uri. Sant prezentate si liniare-LM317, si comutatie-LM2576??? Link to comment
Guest Georgian Dragos Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Hello si mersi de raspunsuri, am vorbit cu un prieten si o sa ma ajute, o sa am 3 iesiri. Am postat mai jos schema. http://www.dprg.org/tutorials/2005-11a/index.html Ceva de genul acesta. Sper sa ajute pe viitor si la altii care doresc asa ceva. Va multumesc la toti. Link to comment
Recommended Posts