Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bios calculatoare

Guest catand

Recommended Posts

M-ar interesa si pe mine daca m-ar putea ajuta cineva cu un bios backup pt.un laptop Compaq presario Cq57-489wm,cip 25q16bv.Cel de pe site-ul oficial nu are marimea corecta. 

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabiz_ro

1

• elmar

1

Top Posters In This Topic

Extragi fisierele din arhiva sp55624.exe

Vad ca sunt pentru doua versiuni hardware.Identifici ce placa e de fapt 03579 sau sau 03577

Ar trebui sa fie marcat pe undeva cred ceva BID03579 de ex.

Cauti Phoenix Tool pe mydigitallife forum.

Deschizi cu Phoenix tool respectivul fisier,cel ce e pentru placa ta si are extensia bin,in Phoenix tool va apare un mesaj,decrypted,astepti pana arata ce SLIC are apoi poti inchide programul.

Vei gasi un fisier nou creat de ex 03579.bin.DEC acestae fisierul ce trebuie rescris in memoria aia.

Posibil ca dupa aceasta operatie sa ramai fara ceva serii din el pe care le poti rescrie cu ceva utilitare de la HP,

Extragi fisierele din arhiva sp55624.exe

Vad ca sunt pentru doua versiuni hardware.Identifici ce placa e de fapt 03579 sau sau 03577

Ar trebui sa fie marcat pe undeva cred ceva BID03579 de ex.

Cauti Phoenix Tool pe mydigitallife forum.

Deschizi cu Phoenix tool respectivul fisier,cel ce e pentru placa ta si are extensia bin,in Phoenix tool va apare un mesaj,decrypted,astepti pana arata ce SLIC are apoi poti inchide programul.

Vei gasi un fisier nou creat de ex 03579.bin.DEC acestae fisierul ce trebuie rescris in memoria aia.

Posibil ca dupa aceasta operatie sa ramai fara ceva serii din el pe care le poti rescrie cu ceva utilitare de la HP,

Am rezolvat,multumesc!