Guest o1vp2003 Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 As putea interpreta inaginea si ca 3 dungi vagi (orizontale).Dar totusi e deformare caci sigla" TVR1"e deformata.Sau parca lipsesc 3 parti din ea,iar marginile acestor 3 sectoare lipsa sunt putin indoite.Precizez ca simptomul nu e pronuntat.Adica"la tara" ar merge si asa.A mai intilnit cineva defectul? :prayer: Link to comment
gelutzuu Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 am avut acest defect(cursa inversa intermitenta in partea superioara a imagini)la un tv goldstar cf28-a50t si am schimbat c.i tda 8350q Link to comment
Constantin Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 sasiu beko 10.3 verifica C707 si R736 de pe bobina de deflexie vertical Link to comment
Tavi Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 fa exact ce a zis constantin , rezistenta de le deflexia si condensatorul fix - inlocuieste-l pentru orice eventualitate sa nu ai surprize mai tarziu , si refa bine lipiturile in zona Link to comment
Guest o1vp2003 Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 R736 era intreruptava multumesc pentru ajutor.am economisit mult timp si multa energie Link to comment
Recommended Posts