Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

METRIX 8620

Guest Gigipascu

Recommended Posts

Guest Gigipascu

Buna ziua tuturor numele meu e Gigi Pascu si tocmai ce mi-am cumparat o minunatie de scula METRIX 8620 osciloscop 2 canale analog/digital 100Mhz, toate bune si frumoase doar ca l-am pus in functiune si dupa 15-20 minute pierde focalizarea si nici o sansa sa-l mai dau pe brazda. din butonul Focus se modifica ceva dar e infim iar daca cresc intensitatea fascicolului devine si mai neclar , fascicolul se ingroasa. Pacat ca e o scula ce se prezina bine dar nu stiu cam ce am de facut. experienta in depanare nu prea de gasit o schema pe net nici vorba, e  fabricat in  franta si s-ar parea ca frantujii sunt cam dificili nu am gasit mai nimic nici despre alte tipuri . deci daca cineva ma poate ajuta  cu ceva sfaturi si chiar cu o schema i-as fi recunoscator.   Multumesc. 

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• almarghi

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

incearca sa gasesti o piesa care se-ncinge.

poate fi un electrolitic si ala sa fie zgomot. poate se vede daca umbli la baza de timp.

variaza grosimea cu sensibilitatea?

Edited by almarghi