POLAKU2002 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 buna ziua.acest tv se comporta straniu.schimba canalele singur,ridica sonorul singur se aprinde singur se stinge singur....am eliminat telecomanda si acum ma apuc sa il cercetez...am sa incep cu butoanele..o sa incerc cu dumpuri mai ales ca vad ca sunt 2 diferite.. Link to comment
iuliantv Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 eu zic sa decuplati traseul spre butoane direct din piniúl procesorului,e defect des intalnit la acest chassis,daca nici asa nu da rezultate e buba in procesor Link to comment
POLAKU2002 Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 asta inseamna sa dezactivez butoanele definitiv?ok.miine o sa incerc.acum sa ma uit pe schema sa vad ce pin al procesorului tine de circuitul butoane.multumesc. Link to comment
iuliantv Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 asta inseamna sa dezactivez butoanele definitiv?ok.miine o sa incerc.acum sa ma uit pe schema sa vad ce pin al procesorului tine de circuitul butoane.multumesc. e deajuns sa urmariti traseul de la butoane pana in procesor Link to comment
dan cod Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 La astea in general tastele sunt pe o placa separată tot orizontala si aia trebuie curățată bine. Link to comment
Recommended Posts