Enigma86d Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 O nelamurire cu acest multimetru... daca generez in coolpro diferite semnale sin, de aceasi amptitudine, dar de frecvente diferite 50, 100, 200Hz banuiesc ca ar trebui sa masor aceasi tensiune la iesirea placii de sunet (sound blaster 7.1). Cu dvm345di (singuru multimetru care il am) masor 0,066V la 50hz, si 0,164V la 200Hz. Pe net scrie ca stie intre 40Hz si 400hz... deci ce parere aveti voi? Eu o sa incerc sa mosaor cu un MAVO35 daca am ocazia sa vad ce zice ala. :smt017 http://www.vellemanusa.com/us/enu/produ ... ?id=350291 Link to comment
Enigma86d Posted January 1, 2007 Author Share Posted January 1, 2007 Mda..., placa functiona in sistemul 5.1, iar eu am masurat pe front left/right. Pe ierisiile astea lasa sa treaca numa mediile si inaltele (taie din bas, deoarece basu il sa la sub). Si era normal sa masor foarte putin la 50Hz si cu cat ma apropii de medii sa masor tensiuni mai mari. Am setat placa pe modul stereo si la 50Hz am masurat 218mV, iar la 1,8Khz am masurat 210mV, deci s-a rezolvat, stupid me... Link to comment
zal Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Foarte bine. S-ar putea ca nivelul sa fie chiar mai mare dar sa nu indice corect aparatul. Sint putine multimetre care se descurca cu semnale sinusoidale ce depasesc 400 Hz. Link to comment
Recommended Posts