Tavi Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 pai da, era logic acest ucruce rost are acel mod in care las expunerea cat vreau eu in afara de a scoate poze cu ... efecte ?deci revin la intrebarea initiala , ca sa fotografiez clar artificii pe cer , deci sa prind momentul cand ele explodeaza frumos, ce setari trebuie folosite ?nu ca ar mai conta acum , cine stie cand mai prind artificii , poate de ziua macaralei :smt003 Link to comment
bogdan_ Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Oki, sa explic exact. Cu fuji S9500 :partyman: Eu am folosit pe modul manual. Iso setat la 80.Am setat comutatorul pe focalizare manuala. Am rotit inelul de focalizare incat sa focalizez la infinit.Apoi, diafrgma la 2.8, minimul posibil.La timp de expunere, daca vrei creste timpul ajungi la expunere de 30 de secunde, apoi apare un B, care inseamna bulb. Aparatul va sta acum deschis exact cat ti apasat pe buton. Am folosit bulb pentru ca artificiile nu veneau constant. Nu am incercat, dar cred ca si cu un timp de expunere de pana la cateva secunde(2-3) merge. oricum, trepiedul e musai. Din cauza trepiedului(si nu numai :drinkers: ) am pierdut multe poze, sunt miscate. altfel ieseau poate superbe... Link to comment
Tavi Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 buun , thanks , mai am 12 luni sa ma pun la punct Link to comment
bogdan_ Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 pai cum 12? Mai sunt si zilele valcii.... :partyman: Aici sunt cateva mai reusite... Si aici este si un "filmulet" de vreo 25 de mega... Link to comment
Tavi Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 super, boom , poc, toata lumea a avut parte de artificii numai eu nu s-au bucurat pensionarii cred ca a fost linisteda, buna idee, nu am iesit niciodata in oras de zielele valcii, poate o fac anul asta filmuletul tot cu fujimetrul e facut ? Link to comment
Tavi Posted January 4, 2007 Author Share Posted January 4, 2007 am pus si eu o bucata din film facut cu fuji, dar l-am comprimat cu virtualdub sa fie mai mic : http://www.microprocesoare.ro/?p=produc ... Product=16 Link to comment
adi_0106 Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 dupa ce comprimati filmele - transformati-le in .wmv cu WinAVIVideoConverter - va ocupa si mai putin :smt003 Link to comment
adi_0106 Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 poze noi de la ziua "Uimirii" de la Iasi Link to comment
Guest gelucimpi Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Niste poze de la mare, asta vara! Locul: Mangalia_in port Evenimentul: Festivalul Callatis 2006 De remarcat faptul ca artificiile sunt lansate din... apa marii! Nu ma intrebati cum procedau: cum le tinea la suprafata apei, cum le declansau, etc. Oamenii erau de meserie artificieri. Cu asta se ocupau, din asa ceva traiau/si din asa ceva traiau. Impresionant! Link to comment
Recommended Posts