Tavi Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 care suneti mai priceputi , dati-mi si mie ceva sfaturi, cam ce setari se recomanda la camere pentru fotografierea artificiilor de la miezul noptii de anul nou :smt006 Link to comment
dragostalpau Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 trepied si timp de expunere mare Link to comment
Tavi Posted December 30, 2006 Author Share Posted December 30, 2006 aia stiu si eu , vroiam ceva mai detaliat , ca sa pot surprinde cat mai frumos luminile pe cer ma gandesc sa il setez pe fotografiere continua , cu tinmer , ca sa nu misc nimic , si eu sa imi vad de treaba, adica de aprins rachetele multumesc Link to comment
nicul Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 cum asa, nu are modul artificii ?? nasol, cred ca anul asta o sa faci teste, pentru la anul.la mine facea cu 1/4 s si iso 200, desigur trepied si timmer Link to comment
Tavi Posted December 31, 2006 Author Share Posted December 31, 2006 la canon am modul artificii , am sa ma uit sa vad exact ce setari are sa potrivesc si la fujinu am vazut specificat in mod explict artificii la fuji Link to comment
MishuL Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 eu sa imi vad de treaba, adica de aprins racheteleCoane ai grija sa nu te prinda garda ca e caz penal! Pe bune! Grija mare la dat cu bomba! Am un amic broscar gabor, eram la el la sectzie sa-i duc ceva shi tocmai veneau pulitzaii cu o amarashteanca de vindea 10-15 pachete de artificii shi zicea ca ii fac dosar :goodman: Link to comment
Tavi Posted December 31, 2006 Author Share Posted December 31, 2006 vorba vine , eu ma refeream la fotografie , aici asteptam ceva sfaturi :)am auzit si eu ca garda va fi prezenta in spatele fiecarui bloc la 12 noaptea si va aresta pe toti romanii :smt003 Link to comment
adi_0106 Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 :partyman:31.12.200623:59 adio 2006LA MULTI ANI 2007 !!! Link to comment
Tavi Posted January 2, 2007 Author Share Posted January 2, 2007 asa, asa , super , booom !!! :smt003 Link to comment
bogdan_ Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 pai pentru poze cu artificii reteta ar suna cam asa:una bucata trepied...iso cat mai micfocalizare pe infinitmodul bulb...asa dau drumu la expunere cand vreau, si inchid cand cred ca e gatapun si eu cateva de la revelion din constanta, putin mai tarziu.Din pacate nu am avut trepied.... Link to comment
Tavi Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 acum zi-ne si noua ce e aia modul bulb :binky: Link to comment
Adrian Luben Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 pai si specifica. E un mod, in care expunerea incepe cand apesi pe butonul de declasare si se termina cand mai apesi odata, astfel decizi pe loc cat timp de expunere crezi ca e de-ajuns, fara sa pierzi evenimente interesante. Link to comment
Tavi Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 o fi, trebuie sa il caut pe unde e si cum o fi denumit la camera mea ...da eu tot nu inteleg , daca las cat vreau expunerea in ce moment va face poza ? cum imi dau seama ce prind in fotografie , in afara de faptul ca vad apoi ce a iesit ? Link to comment
Adrian Luben Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 eu nu prea inteleg la ce te referi tu. O expunerea mai indelungata inseamna suprapunerea imaginilor un peste alta rezultand un mix. Spre exemplu daca faci o poza cu expunere de 0.3 sec. la o masina aflata in miscare, vei obtine o imagine prelungita a masinii, nu am poze acum sa-ti arat. Cred ca tu te referi la timpul, care dupa ce se scurge, se va face poza. Link to comment
Adrian Luben Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 uite aici un timp de expunere de vreo 2 sec la o masina aflata in miscare care merge cu spatele Link to comment
Recommended Posts