Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

fotografiere artificii in noaptea de anul nou

Tavi

Recommended Posts

care suneti mai priceputi , dati-mi si mie ceva sfaturi, cam ce setari se recomanda la camere pentru fotografierea artificiilor de la miezul noptii de anul nou :smt006

• Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

11

• bogdan_

4

• adi_0106

3

• Adrian Luben

3

aia stiu si eu , vroiam ceva mai detaliat , ca sa pot surprinde cat mai frumos luminile pe cer ma gandesc sa il setez pe fotografiere continua , cu tinmer , ca sa nu misc nimic , si eu sa imi vad de treaba, adica de aprins rachetele multumesc

eu sa imi vad de treaba, adica de aprins rachetele

Coane ai grija sa nu te prinda garda ca e caz penal! Pe bune! Grija mare la dat cu bomba! Am un amic broscar gabor, eram la el la sectzie sa-i duc ceva shi tocmai veneau pulitzaii cu o amarashteanca de vindea 10-15 pachete de artificii shi zicea ca ii fac dosar :goodman:

vorba vine , eu ma refeream la fotografie , aici asteptam ceva sfaturi :)am auzit si eu ca garda va fi prezenta in spatele fiecarui bloc la 12 noaptea si va aresta pe toti romanii :smt003

pai pentru poze cu artificii reteta ar suna cam asa:una bucata trepied...iso cat mai micfocalizare pe infinitmodul bulb...asa dau drumu la expunere cand vreau, si inchid cand cred ca e gatapun si eu cateva de la revelion din constanta, putin mai tarziu.Din pacate nu am avut trepied....

pai si specifica. E un mod, in care expunerea incepe cand apesi pe butonul de declasare si se termina cand mai apesi odata, astfel decizi pe loc cat timp de expunere crezi ca e de-ajuns, fara sa pierzi evenimente interesante.

o fi, trebuie sa il caut pe unde e si cum o fi denumit la camera mea ...da eu tot nu inteleg , daca las cat vreau expunerea in ce moment va face poza ? cum imi dau seama ce prind in fotografie , in afara de faptul ca vad apoi ce a iesit ?

eu nu prea inteleg la ce te referi tu. O expunerea mai indelungata inseamna suprapunerea imaginilor un peste alta rezultand un mix. Spre exemplu daca faci o poza cu expunere de 0.3 sec. la o masina aflata in miscare, vei obtine o imagine prelungita a masinii, nu am poze acum sa-ti arat. Cred ca tu te referi la timpul, care dupa ce se scurge, se va face poza.