vasile eugen Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Salutare.Am acest te cu sasiul amintit in titlu.Dupa depanare sursa si verificare condesatori electrolitici si neelectrolitici in orizontal am pus un BU2508DF ca final linii.Televizorul a functionat perfect circa o ora, dupa care sa ars finalul linii.Am comandat BU2525AX care dupa aproximativ un minut se arde.In timpul acela imaginea si sunetul sunt OK.Tensiune alimentare BO este de 135V.Acum problema este ca nu sunt sigur daca trazistori BU2525AX sunt contrafacuti sau nu.Poate sa fie o alta cauza?Un sfat se poate? Link to comment
vasile eugen Posted November 22, 2014 Author Share Posted November 22, 2014 Se poate inchide.Am nimerit lot prost de la N...en (Teleoman).Am pus tot de la ei cumparat BU2527AF si functioneaza bine . Link to comment
Fulgerik Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Verifica totusi si electroliticii din zona driver. Este posibil sa nu fie comandat corespunzator. Link to comment
vasile eugen Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 A fost verificat tot.Am nimerit lot prost de BU2525AX si am pus Bu2527AF si merge bine de ieri. Link to comment
Recommended Posts