Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Copiere casete video


Recommended Posts

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest mister_rf

Mai important este numarul de pastile video cu care este echipat in plus ca un numar mai mare de pastile ajuta la un stop-cadru mai bun.

Hai ca e buna chestia asta...Vorbim de copiere nu de stop cadru.Cel mai important este modul de conectare, ideal este folosirea unor iesiri de tip ''S-Video'', cu luminanta si crominata separat.O alta problema este tipul de caseta folosit. Desi in ultimul timp, difera doar eticheta... :smt003 Si daca vom face presupuneri fara sa avem o idee despre ce VCR-uri comparam, rezultatul este nul.Eu in practica as incerca diferite combinatii si alegerea se va face in functie de rezultat... :smt001 Poate ca intern un VCR dublu transfera semnalul pe componente separate: luminata si crominata.
Link to comment

Nu o sa observi nici o diferenta la inregistrare cu euroscart , s-video sau cu un vcr dublu,daca vei face inregistrarile pe aceeasi tip de caseta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines