florinmar Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Buna ziua am primit acest tv si nu am tensiunea de 160 volti as dori schemele lui sa oprit din mers cu o dunga verticala sursa imi da curent am filament dar nu pleaca linile un sfat ar fi bine venit Link to comment
BUGHIU Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Buna ziua am primit acest tv si nu am tensiunea de 160 volti as dori schemele lui sa oprit din mers cu o dunga verticala sursa imi da curent am filament dar nu pleaca linile un sfat ar fi bine venit Daca aveti FILAMENT si DUNGA VERTICALA sigur liniile au plecat.....! Deci merge finalul linii DAR lipsa curent deflexie linii in bobina linii....!!! Deci ,vedeti de ce este dunga!!! Link to comment
florinmar Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 (edited) problema e ca nu am tensiune deloc pe lini si nicio dunga Edited November 17, 2014 by florinmar Link to comment
leoncris Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 "dunga verticala" ? Asta'i A/N , portabil de prin '74 ? Link to comment
BUGHIU Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 (edited) problema e ca nu am tensiune deloc pe lini si nicio dunga Hotarati-va ....are sau nu dunga?! Sau s-a oprit si atunci s-a vazut ....dunga?!?! Filament are ?!?! Ati spus ca : DA!!! '' sursa imi da curent am filament dar nu pleaca linile ''....... Daca e modelul ala ,mic A/N ....vedeti de unde este alimentat filamentul la tub?!? Daca e din ....sursa nu din finalul linii...... atunci se poate sa nu mearga liniile!!! Edited November 17, 2014 by BUGHIU Link to comment
florinmar Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 repet tv sa orpit cu o dunga verticala si de atunci nu am inalta si nici tensiunea de 160 volti Link to comment
florinmar Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 eu totusi cer schema sa vad tensiunile de lucru Link to comment
Recommended Posts