Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

normande spectra dimension 5

florinmar

Recommended Posts

Buna ziua am primit acest tv si nu am tensiunea de 160 volti as dori schemele lui 

sa oprit din mers cu o dunga verticala sursa imi da curent am filament dar nu pleaca linile 

un sfat ar fi bine venit

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florinmar

4

• BUGHIU

2

• leoncris

2

Popular Days

Top Posters In This Topic

Buna ziua am primit acest tv si nu am tensiunea de 160 volti as dori schemele lui 

sa oprit din mers cu o dunga verticala sursa imi da curent am filament dar nu pleaca linile 

un sfat ar fi bine venit

Daca aveti FILAMENT si DUNGA VERTICALA sigur liniile au plecat.....! Deci merge finalul linii DAR lipsa curent deflexie linii in bobina linii....!!! Deci ,vedeti de ce este dunga!!!

problema e ca nu am tensiune deloc pe lini si nicio dunga

Hotarati-va ....are sau nu dunga?! Sau s-a oprit si atunci s-a vazut ....dunga?!?! Filament are ?!?! Ati spus ca : DA!!!

'' sursa imi da curent am filament dar nu pleaca linile ''.......

Daca e modelul ala ,mic A/N ....vedeti de unde este alimentat filamentul la tub?!? Daca e din ....sursa nu din finalul linii...... atunci se poate sa nu mearga liniile!!!

Edited by BUGHIU