Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema monitor Samsung S19A300N

giogu_mihai

Recommended Posts

Monitor: Samsung

Model: S19A300N

Model Code: LS19A300NS/EN

Tip display: Samsung LTM185AT05

Scaler: Samsung MagicColor SE1059LMHL-NT

Problema se manifesta ca in pozele atasate. Dupa o functionare de 3 minute, monitorul isi revine si functioneaza normal pana la oprirea acestuia.

Momentan am curatat panglica LVDS, fara rezultat.

Astept pareri asupra defectului: Scaler sau ecran?

Va multumesc!

post-224857-0-99132600-1415890225_thumb.jpg

post-224857-0-87191300-1415890231_thumb.jpg

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BUGHIU

4

• digix

4

• giogu_mihai

2

• ovy83

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ecran!! Apasati in zona respectiva a ecranului cu atentie sa vedeti nu dispar dungile!!! Zona unde sant panglicile lipite in ecran !!!

Edited by BUGHIU

Am curatat panglica in zona respectiva, fara rezultat favorabil.

Am apasat usor in timpul functionarii acestuia pe panglica care deserveste imaginea in zona respectiva, efectul manifestandu-se instantaneu (se schimbau dungile/culorile).

Defect: Ecranul.

Multumesc de ajutor si de gazduire!

O zi buna!

• 3 months later...

Am lipsa imagine la acest model, mai exact nu se lumineaza ecranul. Ledul de power se aprinde, tensiunile de alimentare sunt OK.

S-a intalnit cine ca defectul asta ?

Vedeti,luminind cu o lanterna ,daca apare imaginea pe panel cuplat la PC!!! 

Ce cod BN.....are placa sursa/invertor?!?!

Edited by BUGHIU

...asta e altceva!! Trebuia sa casc ochii mai bine!!! Vedeti pe placa t-con ,siguranta smd ,daca este ok si eventual partea  de alimentare a ledurilor de pe placa!!!

• 1 month later...

va rog,daca detine cineva o schema a acestei placi sa  o posteze. am gasit tranz. zd600 cu o gaurica in el,nu se poate identifica,ic 602 pare ca a fost incalzit puternic,imi da scurt.... cand pun alimentatorul intra in scurt.sunt din prin zona eeprom.

• 2 weeks later...
@ovy83 Salut! Am eu o placa scoasa dintr-un monitor cu ecranul fisurat, daca te intereseaza, ai mai jos linkul unde am postat anuntul. Stima!
http://olx.ro/oferta/placa-monitor-samsung-sa300-bn63-07709a-se1059lmhl-nt-ID3Yg1M.html#62665bd212

@ovy83 Salut! Am eu o placa scoasa dintr-un monitor cu ecranul fisurat, daca te intereseaza, ai mai jos linkul unde am postat anuntul. Stima!

http://olx.ro/oferta/placa-monitor-samsung-sa300-bn63-07709a-se1059lmhl-nt-ID3Yg1M.html#62665bd212

azi vorbesc cu prorietarul si v-a contactez de indata.

azi vorbesc cu prorietarul si v-a contactez de indata.la pretul asta nu cred ca refuza...

Edited by ovy83