Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Amplificator Peiying Alien


Vizitator Hluscu Stefan

Postări Recomandate

Vizitator Hluscu Stefan

Salutare,

 

Am un amplificator auto PY-A4E76R PEIYING ALIEN WZM0019 cu 4 canale, luat de nou de la debo si am o problema la el pe canalul 2. Trimite semnal audio insa pe langa asta se mai aude si zgomot (parait). Pe celelalte canale se aude impecabil fara urma de zgomot. Am inlocuit difuzorul de pe canalul 2 cu cel de pe canalul 3 si se aude la fel, iar difuzorul pus pe canalul 3 se aude impecabil, deci nu e problema de difuzor. L-am trimis in garantie la ei dar mi l-au returnat dupa 2 saptamani spunand ca cei de la service nu au gasit nimic la el. Nu stiu cum l-au testat, eu le-am explicat ca singura problema e acel zgomot. Se poate rezolva cumva? A mai avut cienva problema asta?

 

O zi buna,

Hluscu Stefan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Salut. Amplificator-ul in tema a fost reparat de mine. problema era de la un preu(OP-AMP) defect, dupa partea de crossoverul electronic si inainte de stadiu final. scotea mereu 1.5V DC.  am inlocuit si sa rezolvat. am mai inlocuit si diodele zenner de 15V. una picase si erau vreo 21V din cei 37V pe care ii are pe ramura de +.

Nu am avut cum sa o testez la putere mare. lipsa sursa puternica(ar fii de ajuns si o baterie de masina mereu incarcata) si rezistente de putere(dummy load) pe care nu le am aici.

 

insa am avut mod sa verific raspunsu si cum lucreaza XOVER-ul

 

LPF 50Hz

Posted Image

 
LPF 50Hz + BASS BOOST
Posted Image
 
LPF 500Hz
Posted Image
 
LPF 500Hz + BASS BOOST
Posted Image
 
 
 
FLAT
Posted Image
 
 
HPF 50Hz
Posted Image
 
HPF 1KHz
Posted Image
Link spre comentariu
Vizitator Hluscu Stefan

Da problema s-a rezolvat de catre mitidj2008, in plus a mai reconditionat si niste lipituri facute aiurea si in graba de catre cei din fabrica.

Recomand, omu e foarte priceput electronica si te tine la curent cu tot ce face, explicatii si poze. Preturi mici, munca din pasiune si de calitate, se aude f bine in masina acum.

Editat de Hluscu Stefan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări