riderinblack Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Utilajul mai sus pomenit a ajuns la mine cu touchscreen crapat. I-am schimbat touch-ul, functioneaza impecabil cu o singura problema: la efectuarea unui apel la apropierea telefonului de ureche ecranul "se stinge" (functionare buna a senzorului de proximitate), la departarea de la ureche telefonul "nu se mai aprinde" (se pare ca acelasi senzor de proximiate face ceva greva.....). Daca apas de 2 ori (nu prea repede) butonul de Power ecranul "se aprinde" si telefonul raspunde corect al comenzi (inclusiv senzorul de proximitate, daca duc iarasi telefonul spre ureche inchide ecranul). Un hard-reset nu rezolva absolut deloc problema. Orice idee este binevenita. Multumesc anticipat. Link to comment
razvan-l Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 1 touch neoriginal , transparenta redusa la fereastra senzorului 2 distanta mare intre senzor si touch , daca nu ai schimbat si coverul pe care se lipeste touch 3 impuritati sau praf in ferestra senzorului 4 posibil ceva oxid sau senzor cu lipitura rece de la soc verifica in ordinea asta , nu da cald la placa inutil 1 Link to comment
riderinblack Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 1) Touch 100% clona chinezeasca, cei de la Nokia nu-mi vor vinde mie sau altora piese de schimb, interesul lor e sa-si vanda telefoancele unui client daca se poate cate 3 pe zi nu sa si le repare omul...... Dare e ciudat ca la apropiere raspunde cu precizie de ceasornic, doar la departarea de fata/mana/corp apar problemele (uita senzorul ce tre' sa faca)..... 2) E posibil sa fie asta, noul touch nu s-a asezat chiar asa cum ar trebui. 3) Exclus, am suflat pe acolo tot ce ar insemna impuritate 4) Si asta se exclude, cu 10 min. inainte telefonul functiona bine. Nu-i dau cu aer clad pe placa deoarece nu am nici un motiv, in cel mai rau caz o sa-i zic omului sa-l foloseasca asa cum e. Multumesc. Link to comment
razvan-l Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 daca nu s-a asezat corect ai distanta mare intre senzor si fereastra , se produce o reflexie partiala sb touch Link to comment
razvan-l Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 poti incerca cu o bucata mica de burete sau cauciuc ( ce ai pe acolo )sa separi optic receptorul de emitator , lipind bucata pe senzor Link to comment
riderinblack Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 Multumesc, incerc. Link to comment
Recommended Posts