nicul Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Aici puteti pune ceva pareri pro si contra despre Olympus E-500. Orice opinie e buna, chiar minunata daca reflecta o experienta personala. Link to comment
nicul Posted December 25, 2006 Author Share Posted December 25, 2006 cam asa arata dihania.la prima vedere avantajul ar fi un pret foarte bun pt un slr nou cu doua obiective 14-45 si 40-150dezavantaje (tot la prima vedere), este enervant de complicat, vizor mic si saracacios in informatiile afisate, super enervant ca are atat de multe functii de nici nu stiu cum sa le testez pe toate.stau si ma intreb daca merita sa ma incurc cu asa o dihanie. Link to comment
Tavi Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 eu m-am lamurit , cu banii pe care ii dai pe dslr plus obiective poti face o gramada de chestii mult mai utile jucaria aia de s9500 este chiar mai mult decat as fi avut nevoie Link to comment
nicul Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 nici macar un fan olympus?? Link to comment
Recommended Posts