Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motoras pas cu pas Golf 3 GT 1.8


Recommended Posts

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pai sonda aia cu 4 pini am schimbato, am pus una de la cineva si cand ajunge la 70 80 de grade moare motoru adica in mers de exemplu merg cu 60 de km /h de exemplu si apas ambreaju moare motoru sau in cel mai bun caz ramane la 200 300 rpm si dupa 2 3 secunde revine la 900 rpm. ma gandesc ca ii schimb tot corpu injector :)

Link to comment

Posibil motorasul de reglaj relanti se blocheaza deoarece la pornirea masinii el deschide mai mult. La mine am patit la fel, porneam motorul si statea la 3000 rpm iar alteori cand era motorul cald murea la relanti sau oscila. S-a rezolvat prin schimbarea IAC-ului.

Ca fapt divers ,pe vreme rece, dupa pornirea motorului si stingerea tuturor martorilor din bord (presiune ulei, etc) se poate pleca linistit cu masina dar fara turatii mari, de ex. eu nu depasesc 3000 rpm pana nu incepe sa se ridice apa.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines