INTERFUN Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Salutari! Am acest tv cu sasiu 11ak30 la care imaginea este franta, desincronizata pe oriz., practic apar doar niste pete de culori diferite, ca si cand nu ar fi corect decodata, si nu am nici sonor. Fara semnal face pureci. La cautare auto da semne ca ar gasi posturi dar nu apare imag. corect, tot desincronizata. Si procesorul nu sesizeaza ca este pe post, imi apare cronometrul. Am schimbat selectorul, jungla, memoria, cuarturile de langa jungla, FUS-ul, degeaba. Pe AV este ok. si imagine si sonor.Daca aveti vreo idee , este binevenita. Multumesc anticipat! Link to comment
bobo Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) reglati fin din bobina de caf. ar fi bine sa montati inapoi tunerul original si memoria daca se comporta identic. Edited October 30, 2014 by bobo Link to comment
INTERFUN Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Imi cer scuze ca nu am mai postat dar au aparut niste urgente. Acum am pus iar tv-ul asta pe masa. Am incercat si reglaj din bobina caf dar nu se simte nimic, nici macar inrautatire (in limita a o jumatate de tura st-dr) Link to comment
Recommended Posts