iuliantv Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 SALUTARE m-a rugat un client sai caut o telecomanda pentru un tv orion t2160,tv ul este la ceva km distanta .am luat o chinezarie de telecomanda ALIEN SMART PC PROGRAMABLE scrisa cu cod pentru acest tv,dar totusi nu misca nimic,stie cineva un cod mfy pentru acest tv? originala nu este pe la bc si nici propietarul nu o are.tv ul este la propietar si e mai greu sa ajunga cu el la mine,VA MULTUMESC Link to comment
tehtronics Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 cod 322 Asta daca nu mai e notat nimic dupa T2160 Link to comment
palcu ion Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 cred ca asta este,dar vad ca n-are cod alien Link to comment
iuliantv Posted October 26, 2014 Author Share Posted October 26, 2014 va multumesc .dupa cum spuneam originalul nu este in magazinele din zona,deci nu ma intereseaza,am sa vad maine codul de mfy322 daca da rezultate se pare ca telecomanda smart..... are cod de toshiba,bate exact la tv/ul meu lcd,menu p v etc Link to comment
tehtronics Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Atentie!!! conteaza daca este T2160 sau T2160STX ... Link to comment
cristi10 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Alien din cate stiu merge cu clurc asa ca iei programul asta de pe site http://www.clurc.net/soft.aspx si cu ajutorul unui programator incarci codurile in telecomanda cred ca ar merge la tine 99905 daca nu ai varianta de a emite semnale dintr-o plaja transmitting search (de ex toate tipurile de orion) sau sa inveti cu o telecomanda originala si sa iti caute pe baza codului invatat Learning search. Mult succes Link to comment
palcu ion Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Alien din cate stiu merge cu clurc asa ca iei programul asta de pe site http://www.clurc.net/soft.aspx si cu ajutorul unui programator incarci codurile in telecomanda cred ca ar merge la tine 99905 daca nu ai varianta de a emite semnale dintr-o plaja transmitting search (de ex toate tipurile de orion) sau sa inveti cu o telecomanda originala si sa iti caute pe baza codului invatat Learning search. Mult succes se vede ca esti nou-venit pe acest forum Link to comment
cristi10 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 se vede ca esti nou-venit pe acest forum De ce ma rog? Link to comment
palcu ion Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 De ce ma rog? de ce te rogi nu stiu,ar fi bine sa stii clar ce se discuta pe aici Link to comment
iuliantv Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 cod 322 nu da rezultate ,azi am primit si modelul exact ORION T2160 STX-S-FL ,un alt cod stie cineva pentru noul model? va multumesc Link to comment
tehtronics Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Pai ti-am zis ca e important daca mai e scris ceva dupa T2160... Cod 1533 Link to comment
iuliantv Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 Pai ti-am zis ca e important daca mai e scris ceva dupa T2160... Cod 1533 da stiu ca mi-ati zis ,dar atat mi-a dat clientul prin telefon in timp ce ma uitam pe google mi-a aparut cel simplu si am zis ca e deajuns,pentru alien stiti cumva un cod? va multumesc Link to comment
bobo Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) ati incercat cu acest cod si pe alien? eu am vazut ca multe coduri de la mfy se potrivesc cu cele de la alien. Edited October 28, 2014 by bobo Link to comment
misuraelectronic Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) eu am vazut ca multe coduri de la mfy se potrivesc cu cele de la alien. amice , te rog sa ma crezi pe cuvint... HABAR N-AI CE VORBESTI , referitor la ceea ce ai postat in citatul de mai sus ! nu este adevarat nici macar intr-un procent de 0,1% . ca sa fiu elegant , confunzi marfa cu ambalajul . Edited October 28, 2014 by misuraelectronic Link to comment
tehtronics Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 da stiu ca mi-ati zis ,dar atat mi-a dat clientul prin telefon in timp ce ma uitam pe google mi-a aparut cel simplu si am zis ca e deajuns,pentru alien stiti cumva un cod? va multumesc ALIEN este una, iar ALIEN Smart PC este cu totul altceva, deci ...? Pt. Smart acelasi cod 1533 Link to comment
Recommended Posts