Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare amplificator

Guest milw0rm

Recommended Posts

Guest milw0rm

Salut, vreau sa cumpar o pereche de boxe standfloor Canton Ergo 70 si imi va trebui si un amplificator pentru ele.

Ce imi puteti recomanda din piata SH intr-un buget de 500-700 RON ?

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• fritz_vali

2

• zal

1

• romicap

1

• modoran

1

Top Posters In This Topic

Sînt şi alte boxe acolo la fel de bune sau mai bune, la preţuri diferite. Majoritatea celor nemţeşti sînt pe 4 Ohmi, trebuie un amplif capabil ptr aşa ceva şi astea sînt rare, de aia şi preţurile boxelor sînt mai mici. Chiar şi astea sînt de 4 Ohmi, scrie clar (de fapt neclar) pe etichetă, pe sait e greşit. Dacă-ţi iei boxe pe 8 Ohmi le poţi folosi cu orice amplif de pe planetă.

Edited by zal
Guest milw0rm

in final am cumparat un amplificator Harman Kardon Avr7000. boxe inca nu am. nu ma pot decide. magnat monitor supreme 2000, 

Wharfedale Vardus Vr400, sau...nu stiu. Imi este foarte greu sa aleg ceva. Parca nu as mai merge pe boxe vintage. Voi ce ziceti ? 

Despre amplificator ce parere aveti ?

100W maxim pe canal  e arhisuficient. Probabil o sa vrei   ca frecventele joase  sa fie mai accentuate (sunt tanar si stiu foarte bine la ce ma refer) atunci iti iei  si un subwoofer la 150-200W (mai mult de atat nu cred ca e nevoie). Atentie watt-ii  trebuiesc reali r.m.s.  nu muzicali sau mai stiu eu ce. Dar cel mai bine asculta  mai multe tipuri de boxe si  numai atunci poti face o alegere sigura. Nu toata lumea doreste acelasi lucru.

Edited by fritz_vali
Guest milw0rm

da, se pare ca am cumparat un amplificator nefunctional. primeste input prin optical sau analog, isi da seama ca primeste semnal digital dts de la TV sau de la cd player, dar nu trimite semnal mai departe pe boxe.