Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB/Jack pe cd-player Cabasse (Megane 2)

Guest Razvan Popa

Recommended Posts

Guest Razvan Popa

Salut,

Sunt nou pe forum, am cautat ce ma intereseaza pe mine, inainte sa deschid acest topic dar nu am gasit (posibil sa fie sub alta denumire)

Am un Megane 2 cu sistem audio Cabasse ci cd changer incorporat (modelul din poza), am vazut ca afisaza si optiunea de auxiliar si vreau sa va intreb daca se poate monta un cablu usb sau jack pentru a asculta muzica de pe stick/mp3 player sau daca este cineva pe forum care monteaza asa ceva in Bucuresti.

Multumesc si scuze daca am postat gresit. 

Revin cu o poza dintr-un megane care are aceasta cutiuta in torpedou...

post-237663-0-23708900-1413534137_thumb.jpg

post-237663-0-64054600-1413534514_thumb.jpg

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• NAUI

1

• fratello

1

• dan cod

1

• modoran

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

E plina piata de chinezarii ce au aceasta functie, se monteaza de obicei in mufa de bricheta a masinii, iar semnalul e receptionat in banda FM.

E plina piata de chinezarii ce au aceasta functie, se monteaza de obicei in mufa de bricheta a masinii, iar semnalul e receptionat in banda FM.

Acelea sunt modulatoare FM, initiatorul face referire la altceva.

Daca afișează si aux poți pune o mufa jack.

Exact, daca afiseaza functia "AUX", se poate confectiona un cablu cu jack la un capat si mini-ISO la celalalt, apoi se monteaza in mufa dedicata din spatele HU. Gasesti pe net tutoriale specializate pentru fiecare model de masina/radio.

Desigur, merge si cu unitatile de adaptare recomandate de @fratello sau poti incerca xCarLink (aceeasi Marie cu alta palarie).