Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio-casetofon auto cu probleme..se aude fff incet

dre

Recommended Posts

am un radio-casetofon auto Daewoo. De aprins se aprinde dar nu se aude nimik in boxe...adika se aude ceva dar extrem de incet...adica ,dat la maxim si deabea ,deabea auzi ceva asta in cazul in care e f.f.f linishte...Ce ar putea sa aiba de la ce ar putea sa provina defectul?(legat fire aiurea ...etc)

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dre

2

• niq_ro

1

• ionut20

1

• mircea626

1

pai chestia e ca i l-am vandut cuiva dupa ce eu stiam ca merge...si imi da mesaj ca nu merge ca nu se aude mai nimic ..cassul a fost dat jos dupa masina cu vreo 2 luni in urma si a stat pe sifonier(la temperatura constanta)....de asta eram curios ce ar fi putut produce defectul.si mai ales stiu ca l-am desfacut cu mana mea dupa ce i-am scos borna de la baterie.Lui i l-au montat niste meseriasi .

Meseriasi, zici :supz: . Dar cate persoane trebuie pt montarea unui casetofon? Unul leaga bornele de la acumlator si celalat face scurt la iesirile din casetofon? Sau poate au legat la iesirea line-out (1.5-3 V depinde de model).

asca cum a zis si dividivus nu ai nevoie de multi meseriasi pentru a monta un casetofon exceptand cazul in care vrei sa ti-l arda.

Se explica intr-un fel de ce casetofonul care tu il stiai bun, acum nu mai merge. "Meseriasii" aia au facut mai mult ca sigur scurt pe acolo. Daca dintr-o data la tine pe masina aparea simptomul asta era de intrat la idei, dar din moment ce l-ai dat sa fie montat in alta parte si dupa montare prezinta acest simptom, este clar "din ce motiv" se comporta asa.