Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

REGULI!

yo9hrb

Recommended Posts

Oricat vi s-ar parea de stupide intrebarile, va rog sa dati raspunsuri pertinente. Va rog sa luati in considerare ca exista oameni care vor sa invete electronica, nu toti ne-am nascut invatati. Daca trimiteti vreun user la cartea de fizica, va rog sa o faceti elegant, nu in bataie de joc.

Orice offtopic neconstructiv sau răspuns dat la mişto dispare fără vreun avertisment.

Later edit:

-Incepatorii sunt considerati cei care stiu macar ce e aia o rezistenta, un condensator, un tranzistor.

-Intrebari de genul: "am si eu o placa, nu stiu ce e, am bagat-o in priza si a facut poc...ce-i fac? " se vor sterge. Electricitate se facea pe vremea mea prin clasa a 7-a sau a 8-a. Electronica intr-a 11-a.

-Incercati sa scrieti in limba romana. Nu este recomandat limbajul de mirc

Multumesc de atentie.

Inca o chestie: intrebarile despre televizoare (scheme, depanare si altele) se pun in sectiunea de depanari. De acum le voi sterge, pana se vor prinde impricinatii despre ce e vorba.

• Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yo9hrb

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines