Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Windows 10


Postări Recomandate

Il instalai intr-o masina virtuala. Imi merge greu, mult mai greu decat win 7. Poate merge mai lent pt ca inca VmWare nu a facut optimizari pt el.

M-a enervat ca trebuia sa-mi fac cont ca sa-l folosesc. In timpul instalarii era plictisitor sa tot debifez optiunile pt a nu trimite date anonime catre bill. Observ ca au adaugat mai multe desktop-uri precum in linux si sunt mai greu de folosit, trebuie sa dai click sa apara si dupa-aia te duci la respectivul desktop. Pe cand in linux dau click direct pe desktop-ul dorit si ma duc acolo. Am mai vazut ca apar anumite stiri si alte informatii in meniul de la "start". E inutil din punctul meu de vedere.

 

In rest pare cam ca win 7. Parca se zice ca l-au numit win 10 pt ca e un salt tehnologic foarte mare, aduce multe lucruri noi, etc, si d-aia au renuntat la denumirea "win 9". Eu nu vad ceva nou care sa iasa in evidenta. Doar lucruri marunte schimbate, si nu neaparat in bine. Win 8 nu l-am testat. Poate o fi mai bun ca el.

Link spre comentariu

Cerintele par a fi la fel ca la windows 7/8 dar ramane de vazut pana la versiunea finala care se va lansa la sfarsitul lui 2015.

Acum l-am pus si eu la descarcat sa vad ce e de el,am testat si windows 8 si se misca mai repede ca 7.Windows 10 ruleaza pe 10 dispozitive diferite,cred ca de aici i se trage si numele.

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

Mai lipsesc pc-urile old si poketurile pc sau si nochia 3200. Daca mergea si pe alea era bine altfel nici nu ma va interesa. Ar trebui sa ne concentram ca umanitate pt noi functionalitati, nu aceleasi ca acum 20 de ani dar obligatoriu cu bani bagati in hardware doar pt a avea o paine si altii. Ce faci acum dar peste 5 ani? pai nimic, aceleasi nimicuri pe net si niste jocuri. Deci nimic nou. Ma asteptam ca PC-urile sa faca piata macar sau sa gateasca, sa mearga la munca in locul meu, sa produca bunastare mai multa pt toti muncitorii si cetatenii patriei noastre capitaliste

 

Ce se intampla acum e un mare stagnare si chiar regres. E ca si cum ai fi in epoca de piatra si ai tot incerca diverse pietre cheltuind resurse dar fara sa incerci si alte materiale ignorand metalele de exemplu.

 

Se chinuie de 15 ani sa faca un SO care sa faca o unificare intre toate aparatele si tot in balta o dau de parca n-au creier, cred ca e o conspiratiune.

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

Eu am folosit din 2002 Windows XP, din 2010 folosesc si Windows 7, dar cred ca inca multi ani voi ramane la aceste doua sisteme (Windows XP doar pentru utilizare off-line ca nu mai sunt update-uri pentru antivirusi). Din pacate nici Windows 8 cu interfata Metro nu mi-a placut, nici Windows 10 nu imi place (macar la asta interfata Metro nu apare pe tot ecranul).

Link spre comentariu

Si eu tot win7 sunt si spun si eu la fel...voi ramane pe el din 2 motive! Win8 cand l-am probabt cica se misca putin mai bine, dar pe 3 pc-uri am avut aceeasi problema....se bloca uneori si softurile care le utilizam ceva mai frecvent (si pentru service) imi dadeau crash-uri si am revenit la win7. Ciudat este ca inca suportul pentru win8 nu este dezvoltat correct si bine pus la punct si gata sa trecut la win10...cred ca e ceva de genul cum a fost cu Vista si 7 (ca dupa mine win7 este exact vista iinbunatatit)! oricum win8 nu are o interfata prea diferita fata de win7 dar necesita timp lumea sa se acomodeze! (interfata win7 nu mi-a placut la inceput si acum cea de xp mi se pare ciudata....)

Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition

pai e 10 deja? 

9 unde e?

 

cred ca se vor tot borlborosi si vor aduce iar numeroatrea pe ani adica windows 17 pt 2017 18 pt 2018 si tot asa ca in anii 90

 

Nu va bizuiti nici pe 7 prea mult ca o sa-i taie macaroana si aluia ca sa intre astelalte.La cat de piratat e 7-le deja e o pierdere pt producatorul MS. Sunt firme si destui care mai cumpara licente pt el, dar cred ca prea putini

 

Pana capitolul IT nu trece la alta faza cum asteptam, adica sa faca diverse alte sarcini cred ca nu mai prezinta interes pt mine. Stam in epoca de piatra si dam bani pe aceleasi pietre in loc sa incercam si altele. Ma uit ca astia cu i5 / i7 si windows evident 7 sau 8 nu fac nimic mai mult decat acum 10 ani sau chiar 15 ani.

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări