Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ericsson t28s

ghimpe--

Recommended Posts

Are cineva idee cum se desface telefonul asta ca nu vad nici urma de surubel :rolleyes: Problema este ca nu mai sta clapa inchisa si vreau sa ajung la mecanismul care o tine inchisa...

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ghimpe--

3

• cniky

1

• dragostalpau

1

Top Posters In This Topic

carcasa e din 2 jumatati care se imbina intre ele prin niste cleme, eu desfaceam cu niste bucati taiate dintr-un plastic de la cartelele telefonice, care se bagau pe lateralele telefonului

ai grija ca procesorul e prins cu adeziv de carcasa din spate, la dezlipire ai sanse destul de mari sa se fisureze bilele de sub el. Trebuie incalzita acea regiune putin cu aer cald ( discret doar ) , cat sa se dezlipeasca usor acel adeziv. Inca odata iti recomand un service :)

ai grija ca procesorul e prins cu adeziv de carcasa din spate, la dezlipire ai sanse destul de mari sa se fisureze bilele de sub el. Trebuie incalzita acea regiune putin cu aer cald ( discret doar ) , cat sa se dezlipeasca usor acel adeziv. Inca odata iti recomand un service :)

Multumesc mult pentru sfat desi a venit un pic mai tarziu :d Norocul meu a fost ca intre procesor si lipici era o hartie, defapt erau vre-o 3 cipuri lipite astfel. Nu stiu daca asa e din fabrica sau a mai fost reparat de cineva care i-a pus acele hartiute, dar e bine ca am avut noroc :supz: