virgil_19 Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Va salut . Este vorba de TVC personal . Stiu ca am mai cerut informatii despre acest TVC , dar nu mai gasesc top. Inainte aveam probleme cu tubul cin. A68ESF , pe care se pare le-am rezolvat . Acum nu mai stiu cum pot intra in meniu , pentru a rememora canalele schimbate de cei de la cablu .Am telecom. TVC dar nu ma descurc . Chiar si o cautare/ memorare automata a canalelor este OK . Va rog un manual serv. sau ceva indicatii. Cu multumiri anticipate , Virgil. Link to comment
Toni Marginean Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Meniu service: se acceseaza meniul Easy Dialog-Installation-Only for retailer-8500. Succes! Link to comment
virgil_19 Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Va salut . Nu am prea inteles . Doresc sa memorez in TVC programele schimbate de cei de la cablu . Cu stima , Virgil. Link to comment
dan cod Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Deci in programare trebuie intrat nu?Nu intra cu i-OK? Link to comment
leoncris Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 (edited) http://www.tvservicemenu.blogspot.ro/2009/02/all-type-grundig-service-menu-grundig.html Sper ca ai telecomanda originala. Edited September 22, 2014 by leoncris Link to comment
virgil_19 Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Va salut . Multumesc de ajutor . Merge cu ,, I " si OK . Nu stiu cum se poate programa , daca se poate , ptr. SLEEP = 30 , 60, 120 minnute. Cred ca nu se poate . Cu stima , Virgil. Link to comment
Recommended Posts