Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

un mic woofer

Guest Rafy

Recommended Posts

• Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sonic

3

• indrei

3

• adi_0106

2

• piglett

2

Piglett sunt eu..uratule....si m-am jucat cu difuzorul ala....ai nevoie de peste 100W pentru el...si am un proiect daca te intereseaza...lasa-mi PM cu adresa de mail. P.S. iese ceva frumusel...destul pentru o camera...coboara pana la 35HZ parca..sau 40...bobina suporta multa putere, parametrii nu sunt cei de pe foaie, i-am calculat.

Guest alinezzou

yo am 2*ms810...shi rup binisor...vrei iti trimit si filmultete sa vezi cam ce cursa scot :weedman: ....la banii astia nu gasesti ceva mai bun.... si nu vad de ce nu ar suna si ms800...oricum cred ca sunt cam cele mai avansate chinezarii :weedman:

ai asa: cutie cu dim interioare: 300 pe 300 pe 458 de milimetri( 30litri)cu BR de diam 70mm si lungime 122mm. ai F3 la 38.7Hz si puterea acustica 106dB.l-am vandut din pacate, iar poze nu am facut.cel mai bun proiect e, din pct meu de vedere Sealed Box.cu filtru activ.fa-l BR...e mai simplu

• 4 weeks later...

pai treaba e ca trebuie finisate putin marginile alea oricum nici nu e prins in suruburi asa ca se rezolva repede :tonqe:

Atunci e OK :supz:

am si eu o intrebare da sa nu radeti de mine :weedman: cum pun portu de BR pt ca la capat are chestile alea de plastic si nu stiu cum sa fac adica sa fac gaura dupa marimea la chestile alea de plastic sau sa decupez in lemn fiecare aripiora dinaia :toimonster: sunt cam multe.