Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

un mic woofer


Guest Rafy

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Piglett sunt eu..uratule....si m-am jucat cu difuzorul ala....ai nevoie de peste 100W pentru el...si am un proiect daca te intereseaza...lasa-mi PM cu adresa de mail. P.S. iese ceva frumusel...destul pentru o camera...coboara pana la 35HZ parca..sau 40...bobina suporta multa putere, parametrii nu sunt cei de pe foaie, i-am calculat.

Link to comment
Guest alinezzou

yo am 2*ms810...shi rup binisor...vrei iti trimit si filmultete sa vezi cam ce cursa scot :weedman: ....la banii astia nu gasesti ceva mai bun.... si nu vad de ce nu ar suna si ms800...oricum cred ca sunt cam cele mai avansate chinezarii :weedman:

Link to comment

ai asa: cutie cu dim interioare: 300 pe 300 pe 458 de milimetri( 30litri)cu BR de diam 70mm si lungime 122mm. ai F3 la 38.7Hz si puterea acustica 106dB.l-am vandut din pacate, iar poze nu am facut.cel mai bun proiect e, din pct meu de vedere Sealed Box.cu filtru activ.fa-l BR...e mai simplu

Link to comment
  • 4 weeks later...

am si eu o intrebare da sa nu radeti de mine :weedman: cum pun portu de BR pt ca la capat are chestile alea de plastic si nu stiu cum sa fac adica sa fac gaura dupa marimea la chestile alea de plastic sau sa decupez in lemn fiecare aripiora dinaia :toimonster: sunt cam multe.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines