Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer SA-8800 Dilema!


Guest dyno

Recommended Posts

Un domn a binevoit sa faca un blog despre acest amplificator in care si-a spus parerea ca fiecare dintre noi,blogul este acesta:

 

http://trueaudiophile.blogspot.ro/2011/07/pioneer-sa-8800-integrated-amplifier.html

 

Toate bune si frumoase pana in acest paragraf in care domnia sa spune ca acest amplificator (care e cunosut de toata lumea ca este un amplificator de clasa AB ) la puteri mici sta in clasa A.

 

Iata si paragraful:

 

The Pioneer SA-8800 amplifier is an amazing unit. For the mere few hundred dollars one can really get a great deal of quality audio out of this unit. At low wattages, the unit remains Class A, producing a good deal of heat, but excellent resolution and fidelity. If you come across one of these, you would be lucky to pick it up. Even if it sits on a shelf, it is a piece of art. Used for its intended purpose, it brings color-free art to ones ears.
 
Eu unul nu cred asta (mai exact ca la puteri mici ramane in clasa A)
 
Parerea mea e ca e un aplificator de clasa AB care e bine construit,cu minusuri si plusuri in functie de gusturi (urechi)
 
Voi ce parere aveti?
 
Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie,daca este cazul rog sa fie mutat . Multumesc.
Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sînt care cred asta chiar aici pe forum, că aşa au înţeles din cărţile alea ce te învaţă să proiectezi amplifuri, cam cum sînt şi cele ce te învaţă să faci avere, ori altceva. Mai exact e explicat în manualul de serviciu, dar nu cum a înţeles nenea ăla. Are o superdiodă combinată cu o diodă zener şi generatoare de cc, oricum invenţia asta a dispărut ca orice dinozaur. Technics a rezolvat asta mai simplu şi mai din topor în anii 80, polariza trz prefinali cu diode din alimentări ca să meargă în clasă A şi economisea din trz piloţi.

Rămîne un amplif frumos, clasic.

Link to comment

Daca era buna ideea, se reinoia licenta, nu cred ca in calea progresului sta o hartie...La fel se intampla in orice domeniu, nu numai in electronica, ideile bune se pastreza (aduc profit) ideile proaste se cern la fund (sunt falimentare). Vreti sa spuneti ca Pioneer nu avea bani sa reinoiasca o licenta :rade: .

Inteleg ca aveti ceva cu @Zal, dar nu inteleg de ce moderatorii elforum nu desfiinteaza aceasta clona @GRANIT (una proasta, falimentara pentru forum) si care nu face decat sa arunce cu noroi in oameni care au ridicat valoarea acestui forum. Este pacat sa asteptam ca forumul sa se epureze singur...dar in ultima instanta merge si asa...

LE: Ok, m-am lamurit, sunteti un user mai vechi Victor, mai puteti sta o vreme prin zona.... dar sa nu porcaiti prea mult lumea :rade:

Edited by marius75
Link to comment

Pacat ca Victor nu isi foloseste "documentatia" constructiv... faptul ca isi schimba des identitatea, cel putin in ultima vreme, denota o labilitate sau mai degraba o deformatie ... profesionala!

 

Din pacate nu pot sa sapi tot timpul sa identifici IP-urile user-ilor sa vezi cine pe unde se ascunde...  ar fi nevoie de un birou special de urmarire...

 

Subiectul tratat este interesant si merita dezbatut...

 

P.S. Eu nu inteleg... de ce trebuie tot timpul sa avem ceva unii cu altii...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines