nicuschiopu Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 am gasit pe un montaj la un frigider tranzistori smd cu urmatorul cod :6B-7 si inca unul cu UW daca ma puteti ajuta sa pot identifica acesti tranzistori si ce pot sa pun in locul lor cu alt cod smd sa fie compatibili cu originali va multumesc. Link to comment
leoncris Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 (edited) Posibil 6B = BC817-25 Era buna o foto clara cu ... inculpatii. Edited September 10, 2014 by leoncris Link to comment
nicuschiopu Posted September 10, 2014 Author Share Posted September 10, 2014 dar exact ce am scris pe forum aia scrie si pe tranzistori pentru ce mai trebuie foto? Link to comment
leoncris Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 (edited) Ce capsula au ? http://clivetec.0catch.com/SMD_Codes6.htm Edited September 10, 2014 by leoncris Link to comment
ANDRASONI LUCIAN Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 (edited) Vedeti asta smd.htm Edited September 10, 2014 by ANDRASONI LUCIAN Link to comment
pinky Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 (edited) dar exact ce am scris pe forum aia scrie si pe tranzistori pentru ce mai trebuie foto? Pentru ca asa scrie in regulament. Pentru ca daca te descurcai de unul singur, nu apelai la utilizatorii acestui forum. Pentru ca daca doresti sa fii ajutat, e de bun simt sa faci ce ti se cere, actiunea fiind doar in interesul tau. Pentru ca, de cele mai multe ori, doua perechi de ochi sunt mai bune decat o pereche. Tu ai vazut ceva acolo dar cu siguranta nu ai inteles ce se intampla acolo. Sunt piese care au aproximativ acelasi cod dar sunt in capsule diferite si utilizari diferite. Din vederea montajului imi pot da seama daca o piesa este dioda, tranzistor si ce fel de tranzistor este, eventual tensiunea de lucru si multe altele. Pentru ca ar fi trebuit sa-ti dea de gandit ca un user cu peste 8000 postari ( leoncris ) are oarece experienta si nu te pune degeaba sa faci poza. Stie el foarte bine de ce ti-a cerut poza. In concluzie: daca doresti sa fii ajutat, raspunde cerintelor celor care incearca sa te ajute. Nu pune la indoiala bunavointa utilizatorilor. Ca tu ai apelat la ei, nu viceversa. Edited September 10, 2014 by pinky Link to comment
ANDRASONI LUCIAN Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Mi se pare corect, nu am zis nimic...,in alta parte, daca fac observatii , mi se spune ca astea-s "rautati", marca Andrasoni. Link to comment
Recommended Posts