George(sb) Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 am fost contactat pentru a face o sonorizare la o biserica si m-am gandit sa cer si parerea altora sa vedem ce iese, ideea e in felul urmator: nu am nevoie de hp-uri si alte capace de canal, am nevoie sa fie ceva cat mai mic ca si dimensiuni, sa sune bine pe medii, nu vreau sa ma incurc daca se poate cu diy, daca se poate obtine factura e si mai bine, si daca ar face fata m-as multumi si cu una sau mai multe instalatii de radioficatie (Vasile daca ai ceva disponibil e binevenit), nu vreau sa fac discoteca, dar nici sa baraie si sa am distorsiuni vreau strict sa se auda vocea Domnului, nu am nevoie de line in ci doar de microfoane si daca se poate whierless nu e rau, inca nu am vazut locatia deci nu pot spune ce suprafata are, vreau sa iese ceva profi la care sa pot da garantie macar 6 luni - un an :smt003 Link to comment
Mircea Bartic Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 trebuie boxe de public adress acolo Link to comment
George(sb) Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Nexus daca ai vre-o propunere e bine venita :yawinkle: , sa vad mai intai maine despre ce e vorba Link to comment
Recommended Posts