Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandati o schema pls... amplif pe mos-fet clasa A


Recommended Posts

am niste irfp460 si am si traf si condensatoare de filtrare la 63 volti, vreau o schema de amplif in clasa A, nu ma intereseaza randamentul dar la calitatea sunetului sa fie bestial, am un STA-142 de la Monacor stageline si suna bine pentru majoritatea, e, uite ca pianu din melodiile lu enya nu suna deloc bine pe el... baga distorsiuni pe inalte... deci vreau fidelitate cu caru, in rest nu ma intereseaza, nici puterea... si sa fie de 30W si tot ar fi bun... aveti vreo schema?

Link to comment
  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vreau o schema de amplif in clasa A, ... calitatea sunetului sa fie bestial,... vreau fidelitate cu caru, in rest nu ma intereseaza, nici puterea... si sa fie de 30W si tot ar fi bun... aveti vreo schema?

Son of Zen, tot de la Nelson Pass (class A, single-ended). Probabil unul din cele mai bune amplificatoare din lume (mult peste Aleph). Functie de tensiunea de alimentare il faci de ce putere vrei (5-200W).

Atentie, ca in ciuda aparentei spartaneitati a schemei, nu este asa simplu de facut. Si nici ieftin.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines