draku Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 am un tv "de bucatarie" schneider stv 3663 cu diag 31, care in ultima vreme face greva japoneza: pe anumite canale apare un fel de "brum" atunci cand apare subtitrarea la filme, sau cand apar tot felul de "linii" de informatii (gen otv) deschise la culoare...o idee vaga de tot am eu despre ce ar avea, dar as vrea niste sfaturi sa-i pot lungi un pic viata (ca si pe a mea, dealtfel, ca zgomotul ala este enervant rau...)multumesc anticipat Link to comment
Kytan666 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 in primul rand fi sigur ca semnalul este bun .... verifica , cablu de semnal , mufa, vezi ce e in jurul lui si-l poate bruia....tu ai spus tv de bucatarie in ghilimele .. deci nu e in bucatarie.. ca apar multe surprize de la abur. grasimi ce se depun... Link to comment
draku Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 ba chiar in bucatarie este pus...semnalul este bun, nu are nimic care sa-l bruieze pe langa el, sta in acelasi loc un a stat in ultimii 3-4 ani si nu-l atinge nimeni cu lunile....dar, se pare ca s-a plictisit acolo :smt001 Link to comment
dosa Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 verifica-i inclusiv CAF-ul(acordeaza-l f putin)sau intermediara de sunet(poate fi un dezacord) Link to comment
sla Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Schimba-i filtrul ceramic de la intrare FI-sunet : 5.5MHz ( daca problema este la unele posturi CCIR) si curata bine placa de praf in zona filtrelor. Link to comment
dosa Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 prima si prima data regleaza-i f usor cu o surubelnita nemagnetica bobina de caf.ar trebui sa mearga Link to comment
Recommended Posts