Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv schneider cu problema subtitrare-> brum

draku

Recommended Posts

am un tv "de bucatarie" schneider stv 3663 cu diag 31, care in ultima vreme face greva japoneza: pe anumite canale apare un fel de "brum" atunci cand apare subtitrarea la filme, sau cand apar tot felul de "linii" de informatii (gen otv) deschise la culoare...o idee vaga de tot am eu despre ce ar avea, dar as vrea niste sfaturi sa-i pot lungi un pic viata (ca si pe a mea, dealtfel, ca zgomotul ala este enervant rau...)multumesc anticipat

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• draku

2

• dosa

2

• Kytan666

1

• mircea626

1

Top Posters In This Topic

in primul rand fi sigur ca semnalul este bun .... verifica , cablu de semnal , mufa, vezi ce e in jurul lui si-l poate bruia....tu ai spus tv de bucatarie in ghilimele .. deci nu e in bucatarie.. ca apar multe surprize de la abur. grasimi ce se depun...

ba chiar in bucatarie este pus...semnalul este bun, nu are nimic care sa-l bruieze pe langa el, sta in acelasi loc un a stat in ultimii 3-4 ani si nu-l atinge nimeni cu lunile....dar, se pare ca s-a plictisit acolo :smt001

Schimba-i filtrul ceramic de la intrare FI-sunet : 5.5MHz ( daca problema este la unele posturi CCIR) si curata bine placa de praf in zona filtrelor.