Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Niste muzica de pe un radio de pe internet .


Nemesis

Recommended Posts

Salut . Am dat recent peste un post de radio asa mai pe placul meu din punct de vedere muzical .Server-ul e cica prin S.U.A. si ziua imi merge foarte prost (buffer-ul cade de multe ori ) si mai are si rata (audio) de transfer marisoara (128kbps) . Problema e ca as vrea niste melodii difuzate pe acel radio (melodii care pe odc daca le gasesti in proportie de 5 % iar de pe net dureaza mult prea mult sa le caut pe fiecare) si in consecint as vrea sa le "copii" la mine . Cu alte cuvinte as lasa noaptea winamp-ul pornit sa asculte postul ala de radio si un program anume (poate tot winamp-ul) sa-mi dea dupa aia pe tava fiecare melodie cu numele ei (sau macar ceva indicii cu privire la numele lor ) . Facand un rezumat , vreau niste melodii (preferabil cu tot cu numele lor) care se difuzeaza pe acel post de radio . Daca inca n-ati inteles ce vreau eu , e de vina faptul ca-s inca somnoros . Daca e cazul revin cu detalii .

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Am incercat ambele variante si merg amandoua .Deocamdata la mine streamripper for winamp cand ripp-uieste imi tine procesorul la 100% (am eu ceva niste belele prin windows cu care o sa ma rafuiesc in week-end :snakeman: ) asa ca acum folosesc doar iradio . A mai folosit cineva streamripper for winamp ca sa-mi zica si mie daca e normal sa-mi tina procesorul la 100 %? As vrea totusi sa folosesc streamripper for winamp pt ca asta vad ca trage si id tag-urile pe cand iradio vad ca nu face asta . Oricum ce era mai important s-a rezolvat , imi pot pastra bucatelele preferate din radio-ul cu pricina :supz: . Multumesc mult de idei . :partyman:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines