Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

fotografie cu Fuji - FinePix S9500

Tavi

Recommended Posts

daca tot am camera asta , am facut topic separat pentru ea, inca nu am apucat sa o studiez , dar incet incet ma mai prind ce are pe acolomi-am comandat un trepied , la zoom mare sau lumina slaba se simte nevoia

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

43

• vsurducan

8

• hugo

3

• nicul

3

Top Posters In This Topic

Nu am putea vedea un ISO1600 cu ceva mai multa lumina ?Trebuie ca zgomotul sa fie mai mic decat la ISO400 pe o camera digitala normala (de exemplu Fuji S5500).thx,

azi a fost mai limpede atmosfera asa ca am facut cateva poze de test pe lumina naturala , cu sau fara zoom , diverse isoastept parerile voastre care sunteti mai priceputi , eu sunt multumit de camera

Depinde de "poza". Pe auto in conditii de iluminare mai slaba softul aparatului o sa aleaga un ISO mai mare pentru a pastra un timp de expunere cat mai mic. Daca "subiectii" fotografiati sunt dispusi sa stea mai mult de 1/30 in cadru(si iti permite iluminarea), atunci e recomandat sa setezi tu un ISO cat mai mic.

Eu prefer sa la ISO pe 80, iar daca am nevoie de-o poza mai luminoasa ma joc cu Exposure Compensation (functional cel putin in mod P)... daca apare pictograma cu manuta de shake, adica apare riscu ca poza sa iasa miscata abia atunci trec la ISO mai mare.Tavi, trepied ai? Daca da, de care?

Hehe... pana la urma vad ca ti-ai luat geanta de Sony ? :smt003 Cat de stabil e trepiedu'? Ce producator, cumva HQ?Aproximativ care-i inaltimea maxima la care se extinde?

ceva chinezesc , wt330A - 135 cm , si se face micut de vrepo 35-40 cm cred , relativ stabil la inaltimea maxima pentru ca e si camera grea , dar suficient de stabil la ce poze fac eu , sau cand ii filmez pe aia mici spunand poezii langa brad

detalii clare in chineza aici :

http://product.xiyuit.com/detail/76/75633/param.shtml

pai da , toti aveau genti pe care scrie sony , asa ca am luat si eu una