Tavi Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 daca tot am camera asta , am facut topic separat pentru ea, inca nu am apucat sa o studiez , dar incet incet ma mai prind ce are pe acolomi-am comandat un trepied , la zoom mare sau lumina slaba se simte nevoia Link to comment
vsurducan Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Nu am putea vedea un ISO1600 cu ceva mai multa lumina ?Trebuie ca zgomotul sa fie mai mic decat la ISO400 pe o camera digitala normala (de exemplu Fuji S5500).thx, Link to comment
Tavi Posted December 10, 2006 Author Share Posted December 10, 2006 o sa fac mai multe poze dar nu am avut timp nici sa o studiez , astea sunt poze facute in drum spre casa noaptea , ceva teste am facut in prima noapte , din pacate nu sunt focalizate prea bine , era comutatorul pe manual si inca nu stiam ca trebuie invartit de inel sau apasat pe butonul central - le gasiti aici : http://schemetv.ro/?p=p_38&sName=fotogr ... cu%20S9500 Link to comment
Tavi Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 azi a fost mai limpede atmosfera asa ca am facut cateva poze de test pe lumina naturala , cu sau fara zoom , diverse isoastept parerile voastre care sunteti mai priceputi , eu sunt multumit de camera Link to comment
Tavi Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 last - toate la iso400 Link to comment
nicul Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 misto, dar ce ti-a facut iso-ul ala? de obicei te joci la apertura si la viteza si la iso mai rar. Link to comment
Tavi Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 pai asa mi s-a cerut , sa fac poze la iso400 si 1600 la lumina mai buna :)am facut si eu pentru toate variantelenu ma prea pricep , cum las iso, pe automat ? Link to comment
hugo Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Depinde de "poza". Pe auto in conditii de iluminare mai slaba softul aparatului o sa aleaga un ISO mai mare pentru a pastra un timp de expunere cat mai mic. Daca "subiectii" fotografiati sunt dispusi sa stea mai mult de 1/30 in cadru(si iti permite iluminarea), atunci e recomandat sa setezi tu un ISO cat mai mic. Link to comment
Guest berti Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Eu prefer sa la ISO pe 80, iar daca am nevoie de-o poza mai luminoasa ma joc cu Exposure Compensation (functional cel putin in mod P)... daca apare pictograma cu manuta de shake, adica apare riscu ca poza sa iasa miscata abia atunci trec la ISO mai mare.Tavi, trepied ai? Daca da, de care? Link to comment
Tavi Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 nu am, acum trebuie sa imi vina unul , am comandat , ceva pe la 50 ron Link to comment
Guest berti Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Un link ai? Eu m-am gandit sa-l iau pe asta, da inca nu-s hotarat, cred ca am sa-l comand doar dupa sarbatori... Link to comment
Tavi Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 aha, eu am luat o jucarie de pe okazii cu 50 ron , nu am nevoie de cine stie ce , sa fie acolo Link to comment
Guest berti Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Hehe... pana la urma vad ca ti-ai luat geanta de Sony ? :smt003 Cat de stabil e trepiedu'? Ce producator, cumva HQ?Aproximativ care-i inaltimea maxima la care se extinde? Link to comment
Tavi Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 ceva chinezesc , wt330A - 135 cm , si se face micut de vrepo 35-40 cm cred , relativ stabil la inaltimea maxima pentru ca e si camera grea , dar suficient de stabil la ce poze fac eu , sau cand ii filmez pe aia mici spunand poezii langa brad detalii clare in chineza aici : http://product.xiyuit.com/detail/76/75633/param.shtml pai da , toti aveau genti pe care scrie sony , asa ca am luat si eu una Link to comment
Recommended Posts