Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lustra cu telecomanda


Guest Claudiu Scaunas

Recommended Posts

Guest Claudiu Scaunas

Am un amic care are o lustra cu telecomanda (leduri + becuri cu halogen pe 12v);

A incercat sa puna in locul becurilor cu halogen, becuri cu leduri dar din momentul in care a pus un bec cu leduri telecomanda nu mai functioneaza decat la cativa zeci de centimetri ....(iar persoana in cauza e una "comoda" , ceea ce nu imi permite sa vad efectiv de unde e problema) Are cineva o sugestie de unde ar fi problema ?

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Claudiu Scaunas

asta e telecomanda: http://images1.okr.ro/auctions/2009/10/09/240173011-1728513-175_175.jpg ...eu m-am gandit in prima faza sa incerc sa pun o punte de diode inaintea becului led sa vad daca se schimba ceva .... dar nu pot exclude posibilitatea sa fie un alimentator destept pe partea de 12v si care sa fie ametit de becurile led sau ca becurile led sa genereze un bruiaj RF pe acea banda... din discutie cica becurile au costat ceva, dar daca pun aparatul de masura pe el variaza ca si cum ar avea un condensator care se incarca/descarca ..... eu as pune un filtru daca as considera necesar inainte de partea de comanda dar ma gandesc ca are deja unul incorporat si nu ar rezolva nimic ....(nu mai tin minte cum sunt conectate modulele...)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines