Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Practical Electronics for Inventors


Recommended Posts

pentru că n-am găsit un thread mai potrivit, pun aici asta...este vorba de cartea din titlu, "Practical Electronics for Inventors".dincolo de titlul pompos se ascunde o foarte bună carte pentru cine doreşte să bage la cap bazele electronicii.evident că e în engleză, dar rar am citit o carte care să prezinte mai pe înţelesul oricui nişte teoreme destul de aride de fizică...(şi nu, nu vă faceţi iluzii: n-are nici un fel de scheme ultrasuperpupuextra, dar explică ca la copii de grădiniţă lucruri pe care cursurile de facultate se chinuie să le exprime cât mai alambicat posibil...)(@Tara, poate ar fi cazul să existe un thread cu cărţi/documentaţie dedicate începătorilor... asta am căutat pe tot forumul timp de 2 ore, că aici parcă nu-şi prea are locul...)

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bun, si ce este cu aceasta carte ? care e ideea ?se gaseste de cumparat undeva, e in format electronic, etc ... ?

... eu am luat-o de pe torrent... :yawinkle: şi mă entuziasmez greu când vine vorba de manuale, dar asta e altă mâncare de peşte...dacă aş avea o editură aş cumpăra urgent drepturile de traducere/distribuire în ro pentru asta (şi asta cred că spune totul despre calitatea informaţiilor din carte... există şi stuff purely mathematical, dar numai cât trebuie ca să poţi face nişte calcule relativ simple, însoţite de nişte fraze, vorba aia, in a plain and pure english ) :rolleyes:
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines