Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pete/umbre pe display-Se pot indeparta ?


Recommended Posts

Va salut! Am si eu o problema cu un lcd ,prezinta niste umbre /pete pe ecran .L-am desfacut dar nu am observat sa fie murdar pe folii .Din cate imi dau eu seama problema ar fi la parte de sticla a ecranului dar  nu sunt sigur.Pe imagine nu se vede asa pronuntat dar se vede totusi.Se poate remedia in vreun fel acesta problema  ?

Posted Image

Link to comment

se poate remedia dar cu riscuri,ar trebui desfacut displayul si vazut exact daca se pot curata ,sau schimba foliile de la un ecran identic,,sparte sant destule,,,dar este riscant ca puteti strica ecranul crapa sau deslipi benzi, drivere,daca nu e de vanzare sau la reparat si e al dv personal eu zic sa-l lasati asa ,cu timpul va veti obisnui cu umbrele

Edited by validae
puteţi, veţi....fără cratimă
Link to comment

Am schimbat foliile de la alt lcd cu panel spart dar defectul persista,aceleasi dare/umbre.

Se pare ca provin de la panel,am vazut ca sticla panelului are folii lipite si pe o parte si pe alta ,vizual nu pare nimic in neregula la acestea.

Sa fie acesta de vina sau mai poate fi si din T-con sau placa de baza ?

Link to comment

Patare unde ,intre acele folii care vin lipite pe sticla eranuluia si acesta ? Urme de patare,matuire  nu se vad nici pe o parte nici pe alta ,sunt curate ,nu prezinta umflaturi sau alte defecte.

Edited by wlfu
Link to comment

Patare unde ,intre acele folii care vin lipite pe sticla eranuluia si acesta ? Urme de patare,matuire  nu se vad nici pe o parte nici pe alta ,sunt curate ,nu prezinta umflaturi sau alte defecte.

Acolo,cat si pe sticla ecranului (partea din interior).Cu grija si cu atentie se poate rezolva

Link to comment

Repet nu se vede nimic afectat in nici un fel ,nici pe fata ,nici pe spatele ecranului .

chiar daca ecranul pare curat ...filtrul (partea de suprafata exterioara a display-ului) este afectat de o substanta care sa pulverizat pe el ...si sa scurs pana in partea de jos!

asa vad eu acolo in imaginea atasata de dvs!

daca dvs credeti ca e altceva ? ... nu pot sa va contrazic!

dar dece nu spuneti exact ce model de LG este? poate ca sunt colegi care au intalnit acest defect ...dar fara sa stie ce model de display este nu pot sa va dea nici o informatie...si...poate ma insel eu!? :scarpin

Edited by elmar
Link to comment
  • 5 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines